Agito, Bilişim 500’de 9. yılını birincilikle kutladı
Agito, Bilişim 500’de 9. yılını birincilikle kutladı

Agito, Bilişim 500’de 9. yılını birincilikle kutladı

Türkiye bilişim sektörünün en başarılı firmalarının açıklandığı ‘’Bilişim 500 – İLK BEŞYÜZ BİLİŞİM ŞİRKETİ Araştırması”, “Sürdürülebilirlik” mottosuyla 3 Ağustos’ta gerçekleşen ödül töreni ile sektöre duyuruldu.

Türk bilişim sektörünün ciroları itibarıyla en büyük 500 şirketi, sektör genelinde ve faaliyet gösterdikleri alt kategorilerde değerlendirildi. Bilişim sektörü için önemli bir referans olmanın yanı sıra, yerli ve yabancı yatırımcıya ve iş birliği yaratmak isteyen şirketlere rehberlik etmeyi hedefleyen bu araştırma sonucunda, kurumlara ödüller takdim edildi. Fişekhane’de bulunan tarihi galeri salonunda üst düzey yöneticilerin, bakanlık temsilcilerinin, yabancı Ticaret Ataşelerinin ve basının katılımı ile gerçekleşen ödül törenine ilgi büyüktü.

Agito, 9 yıldır Bilişim 500 listesine girme başarısını, bu sene girdiği listede birinci olarak aldığı özel bir ödül ile kutladı. 5 farklı kategoride değerlendirmeye alınan Agito, Sigorta Sektörü Yazılım Üreticileri kategorisinde birinci seçildi. Bu seneki başarısı ile İlk 500 Bilişim Şirketi listesinde 176. sıraya yükselen Agito, Türkiye Merkezli Üretici ana kategorisinde de 60. sırada yer aldı.

Agito adına Sigorta Sektörü Yazılım Üreticileri kategorisinde birincilik ödülünü alan CEO Mutlu Uğursal, “BT Haber ailesine her sene bilişim teknolojileri sektörünün değerli temsilcilerini bir araya getirdikleri bu özel etkinlik ve ödülleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. 25 yıldır geleceğin sigortacılığını yaratma vizyonuyla sigortacılık sektörünü dönüştüren yerli ve milli yazılım şirketi olarak, bu sene Bilişim 500 listesinde 9. yılımızı kutluyoruz. Her sene sektöre ve ülke ekonomisine daha fazla katma değer yaratan global standartlara uygun çözümlerimizle sigorta yazılımı sektöründeki yerimizi güçlendiriyoruz. Özellikle böyle bir dönemde Sigorta Sektörü Yazılım Üreticileri kategorisinde birinci olmak bizim için çok önemli bir başarı. Bu başarıda emeği geçen 250 kişilik uzman kadromuz ve dijital dönüşüm yolculuğunda bize güvenen 40’a yakın paydaşımıza teşekkürlerimi iletiyor, Bilişim500 listesinde yer alan tüm kurumları tebrik ediyorum.” dedi.