Şeker Acente Mobil Uygulaması çok yakında acentelerin hizmetinde
Şeker Acente Mobil Uygulaması çok yakında acentelerin hizmetinde

Şeker Acente Mobil Uygulaması çok yakında acentelerin hizmetinde

Şeker Sigorta Acenteler Müdürü Atakan Atasoy, acentelerine sundukları dijital imkanlar hakkında bilgi vererek, sürdürülebilir müşteri ilişkilerinin çapraz satış alanındaki önemine de değinen bir demeç verdi. Demeçte şu ifadeler yer aldı:

“Dijitali, dağıtım kanallarımızın daha çok satış yapması için tek başına yeterli bir yöntem olarak görmüyoruz. Esas önemsediğimiz konu, sürdürülebilir, kalıcı bir müşteri ilişkisi kurulabilmesi. Pazarlama, yeni müşteri edinme, yeni ürün satışı ve çapraz satış alanlarının tamamında doğru bilgilendirilmemiş her satış, acenteler için kayba dönüşebilir. Önümüzdeki dönemde hizmet kalitesini en üst seviyeye taşıyan, sanal ortamda en doğru ve en güvenilir bilgiyi en hızlı şekilde verebilen aracılık faaliyeti güçlenecek. Acentelerin de hızla evrilerek buna uyum sağlaması gerekecek. Yaşadığımız Covid-19 sürecinde açıkça görüldü ki; bu taraftaki değişim çok hızlı. Yıkıcı da olmaması için kendilerini bu alanda geliştirmelerinin yanı sıra acentesi olduğu şirketlerle de kendilerini sürece daha hızlı entegre edecek ortak çözümlerin geliştirilmesi için çalışmalar yapmalılar.

Uzun bir süre önce bu durumu öngörüp, çalışmalarımızı başlatmıştık. Fakat sürecin beklenenden daha ağır işlediğini gördük. Dağıtım kanalları açısından baktığımızda, sektörün bazı noktalarda özellikle mevzuat açısından daha fazla yol kat etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biz de başlayan sürecimizi, yaşayan sürece uyumlu hale getirmek için biraz yavaşlattık diyebiliriz. Fakat Covid-19 gösterdi ki; hızlanmalıyız ve bu alandaki çalışmalarımızı bitirmeliyiz. Bir süredir başlatmış olduğumuz Şeker Acente Mobil Uygulaması projemizde sona yaklaştık. Zaman ve mekandan bağımsız, en hızlı şekilde poliçe düzenleyebilmeleri ve kendilerini raporlayabilmeleri için geliştirdiğimiz mobil uygulama platformunu çok yakın zamanda acentelerimizin beğenisine sunacağız.

 

Özellikle internet sitesi kurup, satışlarının bir kısmını bu site üzerinden yapma niyetinde olan acentelerimizin sayısı arttı.  Bizlere gelen bu tip taleplerde mevzuata uyum açısından gerekli yönlendirmeleri yapıyoruz. Acentelerimize, bu konuda uzman ve bilgi birikimi olan arkadaşlarımızla birebir görüşme imkanı sağlıyoruz.