Güneş Sigorta Eğitim Güvence Sigortası ile geleceğe güvenle bakmak daha kolay
Güneş Sigorta Eğitim Güvence Sigortası ile geleceğe güvenle bakmak daha kolay

Güneş Sigorta Eğitim Güvence Sigortası ile geleceğe güvenle bakmak daha kolay

Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın eğitimi tüm ebeveynler için hayati önem taşıyor. Peki, büyük bir özveri ve fedakarlıkla büyüttüğünüz çocuklarınızın beklenmedik durumlarda eğitim hayatlarının nasıl devam edeceğini planladınız mı?

Güneş Sigorta Eğitim Güvence Sigortası yaptırdıysanız, velinin kaza sonucu yaşam kaybı veya tam ve daimi sakatlık durumunda çocuğun okula devam etmesini sağlıyoruz.

Sadece 1 defa ödeme yaparak çocuğunuzun geleceğini 1 yıldan 20 yıla kadar dilediğiniz vadelerde güvence altına alabilirsiniz. Bunun için çocuğunuzun yaşını, öngördüğünüz eğitim süresini ve yıllık eğitim giderlerini hesaplamanız yeterli. Nasıl mı?

Örneğin: Öğrencimiz yeni okula başlayacak ve yıllık eğitim giderleri de 10.000 TL olsun. Siz yıllık teminatı 10.000 TL olan 15 yıl geçerli olacak bir poliçe satın aldıysanız; riskin ilk yıl gerçekleşmesi durumunda, sadece 1 defa ödediğiniz 834 TL’ye karşın toplamda 317.724 TL’lik* ödeme kalan yıllara bölünerek yapılacaktır.

*Yıllık enflasyonun %10 olduğu varsayılmıştır.

Eğer siz de 18-65 yaş aralığındaysanız, çocuğunuzun geleceğini teminat altına alacak Eğitim Güvencesi Sigortası’ndan faydalanabilirsiniz. Ayrıca 1 ile 20 yıl arasında sizin istediğiniz vadelerde, yine sizin belirlediğiniz yıllık ödenecek limiit doğrultusunda, herhangi bir beklenmedik durumda çocuğunuzun eğitimini tamamlamasını sağlayabilirsiniz.

Prim ödemenizi ise takip eden yıllarda devam ettirmeyecek, sadece poliçe başlangıcında sadece 1 kez yapacaksınız. İster peşin, ister kredi kartına taksitle!

Ödeme lehdar olarak gösterilen öğrenciye, eğer öğrenci reşit değil ise, kanuni velayet sahibine, onun bulunmaması halinde vesayet sahibine, riskin gerçekleştiği tarihten itibaren çocuğun geriye kalan öğrenim süresi ve seçilmiş olan teminat süresi göz önüne alınarak her yıl, seçilen limitler çerçevesinde yapılır.