Güneş Sigorta ürün çeşitliliği ile daha fazla sigortalıya ulaşmayı hedefliyor
Güneş Sigorta ürün çeşitliliği ile daha fazla sigortalıya ulaşmayı hedefliyor

Güneş Sigorta ürün çeşitliliği ile daha fazla sigortalıya ulaşmayı hedefliyor

Ürünlerini çeşitlendirerek sigortalı beklentilerini karşılamayı ve daha fazla sigortalıya ulaşmayı hedefleyen Güneş Sigorta; muafiyetli, servis ve yedek parça seçimli kasko ürünleriyle farklı bütçelere uygun seçenekler sunuyor.

Güneş Sigorta’nın araç onarımlarını özel servislerde yaptırmayı tercih eden kişilere özel olarak sunduğu Anlaşmalı Özel Servis Kasko alternatifi, kullanım tarzı, marka ve araç yaşı bazında değişmek üzere %20’ye yakın prim avantajı sağlıyor.

Güneş Sigorta’nın her bütçe ve ihtiyaca uygun ürün ve hizmetleriyle farklılaştığını belirten Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin; “Sigortalı sayısının ve sigorta bilincinin artırılmasında ürün çeşitliliğinin çok önemli olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırıyoruz. Bu çalışmalarımız sonucunda her ihtiyaca ve bütçeye uygun alternatifler sunmak amacıyla kasko ürünlerimizde standart ürünlere ek olarak,muafiyetli, servis seçimli ve yedek parça seçimli ürünlerimizle geniş alternatifler sunuyoruz. Bu ürünlerimize özel düzenlediğimiz kampanyalarla da hem sigortalılarımızı hem de dağıtım kanalımızı yıl boyunca destekliyoruz.” dedi.

Güneş Sigorta’nın aracını herhangi bir hasar durumunda özel servise götürmeyi tercih eden sigortalılara özel olarak sunduğu Anlaşmalı Özel Servis seçeneği, otomobil ve kamyonet başta olmak üzere birçok ticari kullanım tarzında 2 yaş üzeri araçlar için geçerli. 1.600’e yakın anlaşmalı servisiyle yaygın bir servis ağına sahip Güneş Sigorta’nın sigortalılarına; yedek parça seçimine göre de daha ekonomik poliçe satın alma seçeneği sunuyor. Sigortalılar; eş değer parça seçeneğini seçer ise, kullanım tarzı, marka ve araç yaşı bazında değişmek üzere %30’un üzerinde avantaj elde edebiliyor.