Unico Sigorta acenteleriyle Belgrad’da buluştu, yeni projelerini anlattı
Unico Sigorta acenteleriyle Belgrad’da buluştu, yeni projelerini anlattı

Unico Sigorta acenteleriyle Belgrad’da buluştu, yeni projelerini anlattı

“Unico Sizinle, Kazanın Bizimle” mottosuyla acenteleriyle Belgrad’da bir araya gelen Unico Sigorta, geçtiğimiz yılın değerlendirmesini yaparken yeni hasar projesinin de lansmanını yaptı.

Unico Sigorta, bu yıl acente toplantısını 05 – 07 Mayıs 2017 tarihlerinde Belgrad’daki Crown Plaza Hotel’de 200 acentesinin katılımıyla gerçekleştirdi.

“Unico Sizinle, Kazanın Bizimle” teması üzerine gerçekleştirilen toplantıda, 2016 yılı değerlendirmesi yapılırken 2017 yılı ilk çeyrek sonuçları ve 2017 yılına ilişkin planlar ve hedefler açıklandı. Etkinlikte yıl boyunca yürüttükleri faaliyetlerde üretim ve karlılık alanında bölge bazındaki ilk 3 acentelerine plaket verildi. Acenteler, gala gecesinde Balkan müzikleri ve danslarıyla keyifli dakikalar geçirdi.

Unico Sigorta Genel Müdürü Cenk Tabakoğlu, Unico Sigorta’nın yeniliklerinin, elde edilen performansının ve Yeni Hasar Platformu’nun detaylarını paylaştı.

Acente toplantılarının hem acenteler ile fikir paylaşımında bulunmak hem de birlikte güzel vakit geçirerek iş stresinden bir parça uzaklaşmak için iyi bir fırsat olduğunu belirten Cenk Tabakoğlu, “2016 bizim için oldukça başarılı bir yıl oldu, acentelerimizin desteğiyle %35’lik bir büyüme gerçekleştirdik. Bu başarılı ve yoğun dönemin sonrasında acentelerimizle Belgrad’da keyifli bir toplantı geçirdik”  dedi.