Sigorta Cini yeni mağazasını Giresun’da açtı
Sigorta Cini yeni mağazasını Giresun’da açtı

Sigorta Cini yeni mağazasını Giresun’da açtı

Sigorta Cini, yeni mağazasını Giresun’da açarak büyümeye devam ediyor. Hizmet ağını genişleterek büyümeye devam eden Sigorta Cini, sigorta alanındaki 170 yıllık deneyimini bundan böyle Giresunlulara sunacak.

Sigorta Cini, sigorta bilincini yaygınlaştırmayı hedefleyerek yeni mağazalar açmaya devam ediyor. Giresun’da hizmet vermeye başlayan Sigorta Cini, mağaza yatırımını sürdürerek büyümeye devam ediyor.

Hizmet ağını genişleterek büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Sigorta Cini CEO’su Pieter-Bas Vos, “Sigorta alanında 170 yıllık deneyime sahip NN Group yatırımı Sigorta Cini olarak “Mahallenizin Sigortacısı” olma hedefiyle yola çıktık ve açıldığımız günden bu yana önemli başarılara imza attık. Giresun mağazamızın hayırlı olmasını diliyor ve yeni mağazamızda müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı tavsiye hizmeti sunacağız” dedi. Vos, önümüzdeki dönemde de Türkiye genelinde mağaza sayısını arttırarak hizmet kapasitelerini genişletmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Sigorta Cini mağazalarında, müşterilerine aynı çatı altında Aksigorta, Allianz, Axa Sigorta, Ergo, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, Ray Sigorta, AIG Sigorta ile NN Hayat ve Emeklilik’in tekliflerine karşılaştırmalı olarak ulaşma imkânı sunuluyor.

Adres: Giresun İli Merkez İlçesi, Kale Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, No:16/A Giriş katı.

Telefon: 0 (454) 999 16 99 Mobil: 0 (537) 953 64 93 Fax: 0 (454) 999 16 98

E-Mail: giresun@sigortacini.com.tr