Yeni düzenleme ile sigortalılar online sigortacılığın konforunu hissedecek
Yeni düzenleme ile sigortalılar online sigortacılığın konforunu  hissedecek

Yeni düzenleme ile sigortalılar online sigortacılığın konforunu hissedecek

Telesure Sigorta Türkiye CEO'su Bradley Du Chenne Hazine Müsteşarlığı'nın SBM ile işbirliği içerisinde ortaya koyduğu trafik sigortalarındaki primlerin karşılaştırılmalı olarak sunulması uygulamasını değerlendirdi.

Koalay.com olarak son 3 seneden bu yana sigortalılar için en uygun sigorta primini sağlamak için çalıştıklarını dile getiren Bradley Du Chenne; "Hazine Müsteşarlığı tarafından alınan bir kararla SBM tarafından yapılan sigorta  şirketlerinin trafik sigortası primlerinin karşılaştırmalı olarak verilmesi ve en uygun prim tutarının belirlenmesi hizmeti aslında bizim yapmaya çalıştığımız hizmet ve iş fikrimizi tam olarak destekliyor. Şüphesiz satın alma uygulaması sadece bizim gibi geniş bir yelpazede farklı fiyat alternatiflerini sunan web siteleri tarafından gerçekleştirilebilir." dedi. Sigorta satın almak isteyen kişilerin Koalay.com’a girip farklı şirketlerin trafik sigortası primlerini karşılaştırarak en uygun fiyatlı ürünü satın alabileceğini belirten Bradley Du Chenne; "Ancak burada Hazine Müsteşarlığı tarafından sağlanan en büyük değişim aldıkları trafik sigorta poliçelerini 6 ay içerisinde daha uygun bir  fiyat bulmaları halinde iptal ederek daha ucuz trafik poliçesine geçiş yapabilme olanağının sağlanmasıdır. Bu şartlar dahilinde sigortalılar trafik sigortalarını satın aldıktan sonra dahi hala bizim web sitemiz üzerinden en uygun fiyat için araştırma yapıp trafik sigortalarını değiştirme şansına sahip olacaklar." şeklinde konuştu. 

Bu yeni düzenlemenin kesinlikle sigortalılara trafik sigortalarında kendileri için en uygun olan, en ucuz fiyatı bulmaları için bir güç ve insiyatif verdiğini de söyleyen Bradley Du Chenne sözlerine; "Bu da bizim son üç senedir sigortalılar için sağlamak istediğimiz hizmetin tam kendisidir. Koalay.com olarak Türkiye'de hizmet vermeye başladığımız günden beri hem sigorta şirketlerine hem de sigortalılara web üzerinden fiyat karşılaştırması yapıp en uygun fiyatla sigorta satın alma servisini sağlamayı hedefleyen bir şirketiz. O nedenle yeni düzenlemenin hem tüketicileri web üzerinden trafik sigorta primlerini karşılaştırarak avantajlı bir şekilde sigorta satın alma hizmetini kullanmaya teşvik etmesi hem de henüz web üzerinden trafik sigorta primlerinin  satışı konusunda gerekli alt yapıya sahip olmayan şirketlerin bu konuda gerekli düzenlemeleri yapmasını teşvik etmesi açısından çok faydalı olacağını düşünüyoruz.

Tabi web üzerinden online satış gerçekleştiren Koalay.com bu düzenleme çerçevesinde sadece farklı fiyat alternatiflerini gösterebilen ancak satış için sigortalıları başka bir web sitesine yönlendiren web sitelerinden bir adım öndedir. Koalay.com hem farklı fiyat seçeneklerini sunan hem bu seçeneklerden bir tanesini seçen sigortalılara aynı anda satın alma kolaylığını ve avantajını sunuyor." şeklinde devam etti. 

 Bu yeni düzenleme ile sigortalıların web sitesi üzerinden kolaylıkla fiyat alternatiflerini karşılaştırabilecek bir seviyeye gelmiş olması mutlaka sigorta pazarını daha rekabetçi bir hale getirecektir diyen Bradley Du Chenne; "Bu da doğal olarak fiyatların düşmesi sonucunu doğurur.

Ben yeni düzenleme kapsamında sigortalılara bizim sitemize girerek almayı düşündüğü trafik sigortası için en uygun fiyatı araştırmayı, hatta trafik sigortasını yeni satın almışsa bile bizim sitemiz üzerinden son fiyatları takip ederek gerekirse trafik sigortasını daha ucuz olan yeni bir trafik sigortası ile değiştirmeyi, sigorta şirketlerine ise TRAMER’e fiyat bildirmek için  sağladıkları web servisi hizmetinin aynısını bizim gibi sigortalıların fiyat araştırması yapıp trafik poliçesi satın alabilecekleri  online brokerlere de sağlayarak tüketicilere online sigorta satın almalarının  kolay ve avantajlı yolunu açmalarını tavsiye ederim." dedi.