Groupama Sigorta, Video Ekspertiz hizmetiyle IDC DX Awards’te ödüle layık görüldü
Groupama Sigorta, Video Ekspertiz hizmetiyle IDC DX Awards’te ödüle layık görüldü

Groupama Sigorta, Video Ekspertiz hizmetiyle IDC DX Awards’te ödüle layık görüldü

Groupama Sigorta, uzaktan hasar tespiti sağlayan yeni nesil Video Ekspertiz uygulamasıyla, bilgi teknolojileri sektörünün prestijli organizasyonlarından International Data Corporation’ın (IDC) düzenlediği IDC Turkey DX Awards 2021’den ödülle döndü. Groupama Sigorta’nın Video Ekspertiz uygulaması, IDC Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Groupama Sigorta kasko, konut ve iş yeri poliçesi sahiplerinin hasar tespit işlemlerini hızlandırmak amacıyla uzaktan hasar tespiti yapmaya imkân sağlayan yeni nesil uygulaması Video Ekspertiz hizmetiyle, uluslararası arenada 57 yıllık deneyimi ve 110’dan fazla ülkede trendler, teknoloji ve tüketici teknolojisi alanındaki çalışmalarıyla bilinen IDC Turkey DX Awards’den ödülle döndü. Türkiye’den çok sayıda şirketin projeleriyle katıldığı yarışmanın online ödül töreni geçtiğimiz günlerde özel seçici kurulun zorlu kriter ve değerlendirmeleriyle gerçekleşti. 

Çevik yönetim anlayışıyla dijital hizmetlerini geliştirdiklerini söyleyen Groupama Sigorta, Hasar Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selcen Seçginli, “Dijital dönüşüm çalışmalarımıza Covid-19’dan çok daha önce başladık. Salgın döneminde ise dijital kaslarımızı geliştirmeye devam ettik ve projelerimizle sigortalılarımızın yanında olmaya devam ettik. Salgın döneminde hayata geçirdiğimiz video ekspertiz uygulamamızla kasko, konut ve iş yeri sigortası poliçesine sahip olan sigortalılarımıza hasar tespitlerini uzaktan gerçekleştirme imkânı sunuyoruz. Video ekspertiz hizmetimizle IDC Awards’ten kazandığımız ödül sayısını dörde çıkarttık. Dijitali iş süreçlerimizin odağına alarak sigortalılarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Groupama Sigorta’nın, fiziksel teması tamamen ortadan kaldıran yeni nesil video ekspertiz hizmetiyle hem süreç hızlanıyor hem de salgın şartlarına uygun olarak geliştirilen uygulama sayesinde müşteri memnuniyeti sağlanıyor.