TSEV Kadrajımda Sigorta fotoğraf yarışmasına başvurular başladı
TSEV Kadrajımda Sigorta fotoğraf yarışmasına başvurular başladı

TSEV Kadrajımda Sigorta fotoğraf yarışmasına başvurular başladı

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kadrajımda Sigorta fotoğraf yarışmasını başvurular başladı. Yarışma kapsamında ‘Sigorta nedir?’, ‘Neden sigorta yaparız’ temaları ile sigortayı en iyi anlatan 3 karenin ödüllendirileceği yarışmaya son başvuru tarihi ise 12 Mayıs 2021.

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kadrajımda Sigorta fotoğraf yarışmasına başvurular başladı. Sigortayı anlatan en güzel 3 karenin ödüllendirileceği yarışmaya katılacak fotoğrafların ‘Sigorta nedir?’ gibi doğrudan veya ‘Neden sigorta yaparız?’ gibi dolaylı yoldan ‘sigorta’ konusunu anlatmaları bekleniyor. Örneğin; risk, zarar, tehlike, sahip olunanlar, istikrar, güvence gibi sigortayla bağlantılı kavramlar fotoğraf karesine yansıtılabilir. Dileyen katılımcılar, fotoğraf karesinde konu edindikleri kavram ile sigorta arasında kurdukları ilişkiyi kısa bir yazıyla anlatabilir.

Seçici kurul tarafından seçilerek ödüllendirilecek olan üç fotoğraf, yine seçici kurul tarafından beğenilen 30 fotoğrafla birlikte, sigortanın bilinirliğini artırmak ve sigorta bilincini geliştirmek amacıyla her yıl mayıs ayının son haftasında kutlanan Sigorta Haftası’nı takiben online olarak sergilenecek. Birincilik ödülü 6.000 TL, İkincilik ödülü 4.000 TL, Üçüncülük ödülü ise 3.000 TL olurken, jüri tarafından sergilenmesi için seçilen 30 fotoğraf için de sergileme ödülü 300 TL olarak belirlendi. Ayrıca derece alan ve sergi için seçilen tüm fotoğraf sahiplerine Ferdi Kaza Sigortası hediye edilecek.

12 Mayıs 23.59’a kadar şartnamede belirtilen kriterlere uyan fotoğraflar sisteme yükleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Konu ile ilgili detaylı bilgi için Yarışma Şartnamesini okuyabilirsiniz.

Konu ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.