Ferdi Kaza Sigortası ile hayatın kötü sürprizlerinden korunun
Ferdi Kaza Sigortası ile hayatın kötü sürprizlerinden korunun

Ferdi Kaza Sigortası ile hayatın kötü sürprizlerinden korunun

Beklenmedik kazaların getirdiği maddi risklerden kendisini ve ailesini korumak isteyenler için geniş kapsamlı teminatlar sunan Ferdi Kaza Sigortalarına ilgi her geçen gün artıyor. Ferdi kaza sigortaları, teminatları, bir kaza sonucunda ihtiyaç duyulabilecek tedavi masrafları, maluliyet, vefat gibi durumlarda devreye girerek, risklere karşı güvence sağlıyor.

Kaza sonrası maluliyet ve vefat gibi olumsuzlukların ardından, kendisini ve ailesini maddi olarak güvence altına almak isteyen herkesin yararlanabileceği “Ferdi Kaza Sigortaları”, Türkiye’de her geçen yıl artarak gelişen bir ilgiyle karşılaşıyor. Karşılaşılabilecek kazalardan sonra vefat durumunda aile yakınlarına; maluliyet ya da yaralanma gibi durumlarda ise kişiye maddi destek sunan ferdi kaza sigortaları, istenmeyen durumlara karşı güvence sağlıyor. Türkiye Sigorta Birliği verilerine göre ferdi kaza üretimi esas alındığında Türkiye’deki Hayat ve emeklilik şirketleri toplamda 546,5 milyon TL tutarında prim üretimi gerçekleştirdi. Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortacılığı sektörünün öncü şirketi Vakıf Emeklilik ise ferdi kaza üretiminde 2019 yılını bir önceki yıla göre yüzde 154,11’lik rekor prim artışıyla kapattı

VE Ailem ile gözünüz arkada kalmasın
Vakıf Emeklilik’in ferdi kaza sigortası ürünü “VE Ailem Ferdi Kaza Sigortası” müşterilerine sevdiklerini güvence altına alma fırsatı sunuyor. VE Ailem Ferdi Kaza Sigortası, sigortalının kaza sonucu vefat etmesi durumunda geride kalanlara toplu tazminat ödemesinin yanı sıra 10 yıl boyunca her ay maddi ve manevi tazminat ve yılda bir defa eğitim destek tazminatı sunarak ailesinin geleceğini, sigortalının malul kalması halinde ise kendisinin hayatını güvence altına alıyor. VE Ailem Ferdi Kaza Sigortası’nda 2 ayrı teminat paketi bulunuyor. Primler, teminat tutarına göre değişiyor.