Tur Assist Hizmet Birimleri Toplantıları devam ediyor
Tur Assist Hizmet Birimleri Toplantıları devam ediyor

Tur Assist Hizmet Birimleri Toplantıları devam ediyor

Türkiye’yi ilk kez 1996’da asistans hizmetleri ile tanıştıran, kurulduğu günden bu yana yol yardımdan çekiciye, çilingirden ikame araç hizmetine kadar farklı alanlarda toplam 8 binin üzerinde hizmet birimi ile tüketicilerin yanında olan Tur Assist, anlaşmalı tedarikçileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Tur Assist son olarak hizmet ağında yer alan rent a car firmaları ile İstanbul’da buluştu.

Asistans sektörünün önemli firmalarından biri olan Tur Assist, kuruluşundan bu yana yakın ilişkiler kurduğu hizmet birimleri ile 2020 yılında da bir araya gelmeye devam ediyor. Tur Assist son olarak, 23-24 Ocak’ta İstanbul Şişli’de bulunan Radisson Blu Oteli’nde anlaşmalı rent a car firmaları ile Hizmet Birimleri Toplantısı’nda buluştu. Türkiye’nin birçok bölgesinden anlaşmalı tedarikçi firmalardan 100’ü aşkın yönetici ve temsilcinin katıldığı toplantılarda geride bırakılan 2019 yılının değerlendirmesi yapılarak 2020’nin strateji ve hedefleri görüşüldü.

Tur Assist Genel Müdürü Nevra Yener’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantılarda, hizmet kalitesinin ve müşteri memnuniyetinin önemine değinilerek sektöre ilişkin yeni gelişmeler ve oluşturulacak yeni aksiyon planları gibi birçok konu ele alındı. Tur Assist Hizmet Birimleri Departmanı’nın sunumuyla devam eden toplantı, tedarikçi firmaların sorularının yanıtlandığı soru-cevap kısmıyla son buldu.

“Tedarikçi firmalarımız ile ortak projeler üzerinde çalışıyoruz”
Toplantıların ardından kısa bir açıklamada bulunan Nevra Yener “Kuruluşumuzdan bu yana büyük güç aldığımız tedarikçi firmalarımızla yeni dönemde ortak projelerimizi artırmayı planlıyoruz. Kazan-kazan anlayışıyla oluşturacağımız bu projelerle ilgili tedarikçi firmalarımızdan oldukça yapıcı geri bildirimler aldık.” şeklinde konuştu.