Quick Sigorta depremzedelerin ihtiyaçları için bölgede yerini aldı
Quick Sigorta depremzedelerin ihtiyaçları için bölgede yerini aldı

Quick Sigorta depremzedelerin ihtiyaçları için bölgede yerini aldı

Elazığ'da yaşanan üzücü deprem sonrası, sigorta sektöründen pek çok isim bölgedeki depremzedelere yardım için önemli çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Bölgeye destek için harekete geçen şirketlerden biri de Quick Sigorta oldu. Şirketin kadrosundan önemli isimler bölgede yerini aldı. Acenteler ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Halil Alaeddinoğlu, Hasar Koordinatörü Hakan Alkan, Direktör Mustafa Çalık, Bölge Müdürü Arif Kösmene bölge halkına yardım için Elazığ'a ulaşan isimlerden oldu. 

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar da yaşanan hazin depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bölgedeki gelişmeleri yakından takipte olduğunu söyleyen Yaşar; "Gölcük depreminde sevdiklerini kaybetmiş biri olarak Elazığ depremini de önemle takip ediyorum. Bölgedeki depremzedelere destek olmak için ekibimizden önemli isimler çalışmalar yürütüyor. Biz, olayın reklam boyutunun çok ötesinde bir noktadayız. Bu nedenledir ki; arkadaşlarımın bölgeye Q Truck gönderme teklifini kabul etmedim. AFAD, Kızılay ve diğer yardım ekipleri işini en iyi şekilde yapıyor. Tüm yardım ekipleri çok iyi konumlanmış durumda. Bizler de Quick Sigorta ekibinden arkadaşlar, TÜSAF Dernek Başkanı Öner Bey, acentelerimiz ve sigortalılarımızla Elazığ Sürsürü'deyiz. Burada bölge halkının ihtiyaçları için çalışıyoruz." açıklamasını yaptı. 

Bölgeye giden Quick Sigorta ekibi içerisinde yer alan Acenteler ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Halil Alaeddinoğlu da önemli açıklamalar paylaştı. Elazığ ve Malatya illerinde deprem olduğu haberi geldiğinde öncelikle tüm acenteleri ile görüşerek sağlıklarından ve acil ihtiyaçları olup olmadığından emin olduklarını söyleyen Alaeddinoğlu, ayrıca şunları aktardı:

"Durumu yerinde görebilmek ve onlarla birlikte olmak amaçlı bir ekip oluşturduk. Burada bizim için en hassas konu yaşanan üzüntüleri bir reklam malzemesi olarak kullanmadan nasıl destek olabileceğimizi belirlemek oldu. Zaten devletimizin ve yardım kuruluşlarının etkin şekilde müdahalesini gördüğümüz bölgeye Quick Sigorta tırını da bu hassiyetle göndermedik. Hasar gören sigortalılarımızı acentelerimizle birlikte ziyaret etmek, zor günde onlarla olabilmek amaçlı olarak Elazığ ve Malatya'da hafta boyunca kalmaya devam edecek, acentelerimiz aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışacağız."