Acente toplantılarında tek tip tişört uygulaması tarih mi oluyor?
Acente toplantılarında tek tip tişört uygulaması tarih mi oluyor?

Acente toplantılarında tek tip tişört uygulaması tarih mi oluyor?

AXA Sigorta, 11-14 Ekim tarihlerinde geleneksel Acenteler Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda hem bir yıllık süreç değerlendirildi hem de kısa-orta vadeli planlama ve hedefler paylaşıldı. Bu yılki toplantıda dikkat çeken bir ilke de imza atıldı. AXA Acenteler Toplantısı’nın gelenekselleşmiş ‘tek tip tişört’ uygulamasına bu yıl itibarıyla son verildi.

AXA Sigorta, her yıl acenteleriyle bir araya gelerek performans değerlendirmesi yaptığı ve gelecek hedeflerini paylaştığı Acenteler Toplantısı’nı bu yıl 11-14 Ekim tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdi. Türkiye’nin dört bir yanından 370 acentenin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ve AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan acentelere seslendi.

Bu yılki toplantıya, öncekilerden farklı olarak, gelenekselleşmiş tek tip tişört uygulamasına son verilmesi damga vurdu. Bilindiği üzere geçmiş yıllarda, tüm davetliler tek tip tişört giyerek toplantıya katılım sağlıyordu. AXA Sigorta, bu yılki toplantıda bu uygulamaya son verdi. Uygulamaya son verilmesindeki temel amaç ‘israfı önlemek ve çoğunlukla tek defa kullanılarak atılan tek tip tişörtlerin çevreye verdiği zararın önüne geçmek’ olarak ortaya koyuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, şunları kaydetti:

“AXA’nın tek yürek olması için tek tip giyinmek gerekmiyor. Aslında ‘tek AXA’ olmak, ülkemizin 81 ilindeki çeşitlilikten kaynaklanıyor. Acentelerimiz, bu çeşitliliği ve değerleri istedikleri gibi yansıtsın istedik. Bu bizim için bir milat oldu. Bu sene itibarıyla tek tip kıyafet uygulamasını kaldırmış olduk. Şunun sözünü veriyorum. Bu alana ayrılan bütçe, her zaman doğru bir yere gidecek.”