Acıbadem Sigorta, artık “Bupa Acıbadem Sigorta” olarak daha güçlü
 Acıbadem Sigorta, artık “Bupa Acıbadem Sigorta” olarak daha güçlü

Acıbadem Sigorta, artık “Bupa Acıbadem Sigorta” olarak daha güçlü

17 Ocak 2019 tarihinde, uluslararası sağlık hizmetleri grubu Bupa, Türkiye'nin alanında öncü ve lider sigorta şirketi Acıbadem Sigorta ile ilgili satın alma sürecini tamamladığını duyurmuştu.

Satın alım işlemi sonrasında 1 Mart Cuma günü gerçekleşen “Bupa Acıbadem Sigorta” marka lansmanı, tüm gün süren organizasyonlar ve Four Seasons Hotel Bosphorus'un ev sahipliğinde Bupa Global ve Bupa Uluslararası Pazarlar yönetiminin en üst düzeyde temsili ve Yönetim Kurulu ile tüm Acıbadem Sigorta ailesinin katılımıyla gerçekleştirilen görkemli bir davet ile kutlandı.

Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde ‘Geleneksel Kurumsal Değerlendirme Toplantısı’ için bir araya gelerek başlayan organizasyona Bupa Acıbadem Sigorta’nın tüm çalışanları ve üst düzey Bupa yöneticileri katıldı. Bupa Acıbadem Sigorta CEO’su Gökhan Gürcan “Zorlu geçen bir 2018’e rağmen, hedeflerimizin çok üstünde bir finansal performans ile birlikte büyük başarılara imza attık. 2019’da da büyümeye ve sektöre öncülük eden hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Bu birleşme ile Bupa Acıbadem Sigorta olarak, artık daha da güçlüyüz!” mesajını verdi.

Bupa Uluslararası Pazarlar CEO’su Simeon Preston ise, Bupa’nın Türkiye'deki sağlık sigortacılığı pazarına uzun zamandır devam eden stratejik bir ilgi duyduğunu dile getirdi ve “Türkiye’nin önde gelen sağlık sigortası şirketinin, artık Bupa ailesinin bir parçası haline gelmiş olmasından gurur duyuyorum. Türkiye'de, beklentilerimizi gerçekleştirmekle kalmayıp daha da yukarı taşıyacak bir potansiyelin mümkün olduğuna inanıyorum.” dedi.

Marka lansman davetine ise Bupa’dan en üst düzeyde katılım oldu. Lansmanda konuşan Bupa Global CEO’su Evelyn Bourke, “Bupa Acıbadem Sigorta ailesi olarak, Türkiye’de, harika fırsatların bizi beklediğini görüyorum. Beraber, çok güzel işlere imza atacağız.” diyerek, “Bupa Acıbadem Sigorta” markasını Gökhan Gürcan ile birlikte lanse ettiler.

Marka dönüşüm sürecinin tamamlanması ile Acıbadem Sigorta artık “Bupa Acıbadem Sigorta” olarak global bir gücün ve yerel tecrübenin mükemmel sinerjisinde, tüm paydaşlarıyla birlikte “sağlıklı ve mutlu yaşam danışmanı” olma yolculuğunda daha da güçlü olarak ilerlemesini sürdürecektir.