Filo yönetimine bambaşka bir bakış geliyor
Filo yönetimine bambaşka bir bakış geliyor

Filo yönetimine bambaşka bir bakış geliyor

Döviz kurlarında yaşanan artış ile Filo araç kiralama fiyatlarında da artışa neden oldu. Dolar ya da Euro üzerinden kiralama yöntemi ile bu güne kadar ekonomik araç kiralayan kurumlar artık kendi öz malı araç edinme yolunu seçmeye başladı.

Çeşitli nedenler ile kendi öz mal araçları olan kurumların en önemli sorunu,  araçlarının idari ve teknik ihtiyaçlarının sürekli ve aynı şekilde karşılanması ve maliyetlerinin yönetilmesidir.

Kendi öz malı filo oluşumu ile filo yönetimi sorunları ile karşı karşıya kalan kurumlara 20. Yıllık tecrübesi ile Homer Auto Servisleri kurucusu Haluk Yeşilbayraktar ve ekibi Car Maestro’yu kurarak bambaşka bir bakış ile çözümler sunmayı hedefliyor.

Daha önce bir Filo Kiralama şirketinden araç kiralayan firmalar da CARMAESTRO ile kendi öz mal araç alımlarında gerek maliyet gere konfor alanında alışkanlıklarından ödün vermeden araçlarını kullanabilirler.

CarMeastro  yönetim ve onarım hizmetlerinde farklı çalıma planları ile kurumunuzun ihtiyaçlarına göre esnek çözümler sunarak profesyonel sorumluluğunuzu paylaşan çözüm ortağınız olacak.