MATRIX Group 2018 ACQ5 Global Awards’ta lider oldu
MATRIX Group 2018 ACQ5 Global Awards’ta lider oldu

MATRIX Group 2018 ACQ5 Global Awards’ta lider oldu

MATRIX Insurance&Reinsurance Brokers, bu yılın ACQ5 Global Awards’ında iki üst düzey kategoride ödül kazandı.

Grup “Avrupa–Yılın Bağımsız Reasürans Brokeri” unvanını almak için zorlu bir yarışı kazanırken grubun CEO’su Dimitrios Tsesmetzoglou da “Yılın Yenilikçi Lideri” olarak seçildi.

2012’den bu yana bir Lloyd’s brokeri olan MATRIX Group, Avrupalı ve Uluslararası müşterilerine en üst seviyede hizmet ve yenilikçi çözümler sunan en dinamik ve yenilikçi bağımsız sigorta ve reasürans brokeri olarak biliniyor.  MATRIX Group, müşterilerine en üst seviyede katma değer hizmetleri sağladığı için ödüllendirildi.

Grubun uzun vadeli büyümesi ve karlılığı, coğrafi genişlemesi, ürün ve hizmetlerini sürekli güncellemesi ve yenilikçi çözümlere yönelik istikrarı sektörce dikkat çekiyor.

İstanbul, Atina, Londra, Lefkoşa, Johanesburg ve Lugano’da ofisleri bulunan MATRIX Group; 22 ülkede uzman iş ortakları ve yenilikçi risk yönetimi yaklaşımı ile araştırma merkezleri ve akademik kuruluşlarla uyumlu işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.

2006’dan bu yana, her yıl yapılan ödül programlarında bütün ödül sahiplerinin bizzat sektörün kendisi tarafından seçilmesi kuralı ile dikkat çeken ACQ; kanuna uygun şekilde bağımsız bir aday seçme süreci yürüterek başarı, yenilik ve dehayı kutluyor. Her bir ACQ’de final ödülü kazananları, online olarak ankete katılan 168.000’den fazla okuyucunun seçimi ile ortaya çıkarken değerlendirmenin büyük kısmı da online anketler ve ACQ okuyucularının oyları ile belirleniyor. Bu sebeple ACQ Global Awards’ta ödül kazananlar, sektörün kendisi tarafından seçilmeleri ile ön plana çıkıyor.