NN’den KOBİ’lere yönelik yepyeni bir ürün
NN’den KOBİ’lere yönelik yepyeni bir ürün

NN’den KOBİ’lere yönelik yepyeni bir ürün

Son iki yıldır inovasyon alanında önemli adımlar atan NN Hayat ve Emeklilik, 10 ila 49 çalışanı olan firmalar için yepyeni bir kolaylık sunuyor. “NN Ekstra” adı verilen hibrit model, imzasız ve dijital olarak şirket çalışanlarının BES’e dâhil olmasına olanak tanıyor.

NN Hayat ve Emeklilik, Temmuz ayı itibariyle 10 ile 49 çalışanı olan firmalar için hızlı ve kolay BES olanağı tanıyan ‘NN Ekstra’ ürününü hizmete soktu. Tüm işlemlerin imzasız ve dijital yürütüldüğü süreçte ihtiyaç anında Müşteri İletişim Merkezi üzerinden özel olarak eğitilmiş bir ekip de devreye girerek firmalara destek oluyor.

Daha önce de Kolay IK, Paraşüt, Multinet, GittiGidiyor ve Luca ile yaptığı iş birlikleriyle inovasyonda söz sahibi olduğunu kanıtlayan NN, geliştirdiği yeni ve dijital ürünlerle sektörde öncülüğü üstlenmeye ve müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm geliştirmek amacıyla inovasyon yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor.

NN Hayat ve Emeklilik Sparklab İnovasyon Departmanı Yöneticisi Sevinç Ener, şirketin son iki yıldır inovasyon alanında önemli adımlar attığını belirterek, “Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni modelleri test etmeye yeni kanallara odaklanmaya devam edeceğiz. Gelişen teknolojiler ile değişen tüketici alışkanlıklarına şirketlerin de ayak uydurması gerekiyor. Dijital dönüşüm çağındayız. Otomatik Katılım Sistemi’nin de kağıtsız, dijital ve telefon destekli olması firmaların ihtiyaçları ile doğan bir projedir.” dedi.