Türk Nippon Sigorta’dan yeni mobil uygulama: “Türk Nippon Mobil” yayında
Türk Nippon Sigorta’dan yeni mobil uygulama: “Türk Nippon Mobil” yayında

Türk Nippon Sigorta’dan yeni mobil uygulama: “Türk Nippon Mobil” yayında

Türk Nippon Sigorta, mobil sigortacılık alanında yeni bir uygulamaya imza attı.

iOS ve Android cihazlara uyumlu, yeni  “Türk Nippon Mobil” mobil uygulaması ile Türk Nippon Sigorta müşterileri kasko ve trafik poliçelerini hangi şirketten olursa olsun takip edebiliyor. Uygulama üzerinden hasar dosyalarının durumları sorgulanabiliyor ve ihtiyaç halinde sadece bir tıkla çekici hizmetinden faydalanılabiliyor. Ayrıca, Türk Nippon Sigorta müşterisi olsun ya da olmasın uygulamayı indiren herkes, yurtiçi veya yurtdışı seyahatleri için seyahat sağlık poliçelerini istedikleri acenteyi seçerek oluşturabiliyor ve Türk Nippon Sigorta kampanyalarından haberdar olabiliyor.

Kullanıcı dostu

Sigortalılarına ve sigortalı adaylarına interaktif anlamda kolaylık sunmayı amaçlayan “Türk Nippon Mobil” uygulaması, ihtiyaçlara göre detaylandırılmış içerik ve kullanımı kolay tasarımı ile kullanıcı dostu bir uygulama olarak tasarlandı.

Kullanıcıların tüm kasko ve trafik poliçelerini sigorta şirketi hangisi olursa olsun bu platform üzerinden takip edebilmeleri, uygulamanın en önemli özellikleri arasında. Buna ek olarak kullanıcılar, cep telefonlarına indirecekleri uygulamanın hasar sorgulama bölümü üzerinden, kendi dosyaları hakkında tüm bilgilere kolayca erişim sağlayabiliyor.

Uygulama, sigortalıların çekici ihtiyaçlarında bir tıkla hasarlı/arızalı araç konumunun doğrudan çekici firması ile paylaşılmasını, böylece adres tarifine gerek kalmadan çekici yönlendirilmesini sağlıyor.

Seyahat sağlık sigortası yaptırmak isteyen kullanıcıların uygulama üzerinden istedikleri acenteyi seçerek ilgili acente üzerinden poliçelerini online şekilde hızlıca oluşturabilmeleri de uygulamanın dikkat çekici özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor.

‘Hayatı kolaylaştıran inovatif bir platform’

Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu söz konusu uygulamayla ilgili olarak şunları söyledi: “Yeni mobil uygulamamızla şirketimiz bünyesindeki tüm sigortalılarımızın yanı sıra, sigortalımız olmayan ancak sigortaya önem veren herkesin hayatını kolaylaştıracak inovatif bir platform oluşturduk. Her konuda olduğu gibi, sigorta ihtiyaçlarının giderilmesi aşamasında da internet ve mobil araçlar vazgeçilmezlerimiz içinde yerlerini aldılar. Bu nedenle ihtiyacın doğduğu noktada bireysel kullanıcılara kaliteli ve kullanım anlamında en efektif hizmeti sunmak bir zorunluluk halini aldı. Bu aşamada biz de Türk Nippon Sigorta olarak müşterilerimize olan yakınlığımızı kaybetmeden, onları satış kanallarımızdan koparmadan, sigortacılık faaliyetlerini kolayca sürdürebilecekleri bir mobil sigorta platformu hazırladık. Uygulamayı indirerek inceleyen, hatta kullanmaya başlayan herkesin bizimle aynı fikirde olacaklarını düşünüyorum” dedi.

Pamukçu ayrıca; tüm teknolojik olanaklarını müşterilerine sunmaya devam ederek müşteri memnuniyetini daha da üst seviyelere çıkarmayı amaçladıklarını ve dijitalleşme alanındaki çalışmalarına yenilerini katarak yollarına devam edeceklerini belirtti.

 “Türk Nippon Mobil” uygulamasına Apple Store ve Google Play üzerinden kolayca ulaşılabiliyor.

Türk Nippon Mobil neler sunuyor?

* Kullanıcılar uygulama sayesinde tüm Türkiye’deki Türk Nippon Sigorta acentelerini görüntüleyebilir ve istedikleri acenteyi istedikleri yerden kendileri belirleyebilir.

* Türk Nippon Sigorta poliçelerinin yanı sıra, uygulama üzerinden diğer şirketlerden kesilen trafik ve kasko poliçelerinin takibi yapılabilir.

* Sigortalı sadece bir tıkla bulunduğu yere çekici hizmeti alabilir.

* Uygulama ile kolaylıkla tercih edilen acenteden Seyahat Sağlık Sigortası satın alınabilir ve Kasko poliçe yenilemesi yapılabilir.

* Sigortalılar kampanyalardan haberdar edilir ve Türk Nippon Sigorta’nın sağladığı avantajlardan kolaylıkla yararlanabilir.

* Türk Nippon Mobil ile hasar takibi yapılabilir, sigortalılar dosya durumundaki değişiklikleri ve eksik evrak detaylarını cep telefonlarından rahatça takip edebilir.

* Uygulama, Türk Nippon Sigorta’dan poliçesi olmayan kullanıcılara açık. İsteyen herkes uygulama üzerinden yurtiçi veya yurtdışı poliçelerini kesebilir, Türk Nippon Sigorta acentelerine ulaşabilir ve kampanyaları görebilir.