BNP Paribas Cardif Emeklilik’ten Engelsiz Hayata Değer Sigortası
BNP Paribas Cardif Emeklilik’ten Engelsiz Hayata Değer Sigortası

BNP Paribas Cardif Emeklilik’ten Engelsiz Hayata Değer Sigortası

BNP Paribas Cardif Emeklilik, engelli yakınlarına özel, tehlikeli hastalıklar ve vefat risklerine karşı finansal güvence sağlayan “Engelsiz Hayata Değer Sigortası” ürününü satışa sunuyor.

Ürün, sigortalının poliçe ile teminat altına alınan risklerden biri ile karşılaşması durumunda, bakmakla yükümlü olduğu engelli yakınının geleceğini ve bakımının devamını güvence altına alıyor. Engelsiz Hayata Değer Sigortası kapsamında ek olarak; psikolojik danışmanlık, ilaç tasarruf planı, sağlık tasarruf planı, fizik tedavi gibi asistans hizmetleri de sunuluyor. TEB şubelerinden satışa sunulan ürün; peşin, kredi kartına taksit gibi farklı ödeme seçenekleri ile kolaylık sağlıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren BNP Paribas Cardif Türkiye Genel Müdürü Cemal Kişmir, “Türkiye’de engelli nüfusun oranı yüzde 6,9 ve yaklaşık 5 milyon kişinin en az bir engeli bulunuyor*. Bu kişilerin bakımını üstlenen yakınlarını ve ailelerini de işin içine kattığımızda, engellilik konusunda ülkemizde azımsanmayacak sayıda desteğe ihtiyaç duyan kişi olduğunu görüyoruz. BNP Paribas Cardif Türkiye olarak misyonumuzu ‘Bugün ve yarın, sizin için değerli olanı korumak için buradayız’ diye tanımlarken engelli bireyler ve aileleri için de değer yaratmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında, engelli yakınlarını hayatın olası risklerine karşı finansal güvence altına alarak, engelli bireylerin de geleceklerini koruma altına alan Engelsiz Hayata Değer Sigortası’nı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

*Engelli nüfusa dair yapılan en güncel Türkiye istatistik Kurumu’nun 2011 tarihli verisidir.