“12. Milli Re Reinsurance Seminar ” 07-09 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlendi
“12. Milli Re Reinsurance Seminar ”  07-09 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlendi

“12. Milli Re Reinsurance Seminar ” 07-09 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlendi

Millî Reasürans’ın ev sahipliğinde düzenlenen “12th Milli Re Reinsurance Seminar” 07-09 Mayıs 2018 tarihleri arasında Bahreyn, Çin, Etiyopya, Katar, Kenya, Mısır, Pakistan, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur, Tayvan, Tunus ve Ürdün’den toplam 27 kişinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Seminer’in birinci gününde, Milli Reasürans T.A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kaan Acun’un Şirketi ve sektördeki yerini anlatan açılış konuşmasını, Ahmet Çelebiler’in Reasürans ve Risk Yönetimi ile seminer hakkında bilgi veren sunumu izlemiştir. Ardından Aylin Kocatürk (Millî Reasürans) “FAIR Non-Life Reinsurance Pool” ve Güneş Karakoyunlu (Millî Reasürans)  “Türk Sigorta Piyasası” adlı sunumlarını yapmışlardır.

Öğleden sonra, Esen Temiz’in (Millî Reasürans) “Konservasyon Nasıl Belirlenir?” adlı sunumunu, Çetin Alanya’nın “Bölüşmeli Reasürans Anlaşmalarının Fiyatlandırılması” başlıklı çalışması takip etmiştir.

Seminer’in ikinci gününde, Esen Temiz (Millî Reasürans), “Bölüşmesiz Reasürans Anlaşmalarının Fiyatlandırılması” adlı workshop içeren sunumunu gerçekleştirmiştir.

Aynı gün öğleden sonra ise Londra Piyasası’ndan Graham Crane (Willis Re) ile Nick Benardout (Pembrocke Underwriting at Lloyds) “Reasürans Oyunu” başlıklı bir workshop yapmıştır.

Seminer’in son günü, Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Nur-u Osmaniye Camii ve Kapalıçarşı’ya yapılan bir geziye ayrılmıştır.

“Milli Re Reinsurance Seminar”ın önümüzdeki yıllarda daha da geliştirilerek sürdürülmesi planlanmaktadır.