Sigorta Cini’nden yeni işbirliği
Sigorta Cini’nden yeni işbirliği

Sigorta Cini’nden yeni işbirliği

Türkiye'nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, yaptığı iş birlikleri ile güçlenmeye devam ediyor. Sigorta Cini, hızlı ve sürekli büyüme göstererek sektörde adından bahsettiren Orient Sigorta ile iş birliğine imza atarak gücüne güç kattı.

Al-Futtaim grubu bünyesindeki Orient Sigorta ile Türkiye'nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, iş birliği anlaşması imzaladı. Yapılan iş birliği sayesinde gücüne güç katan Sigorta Cini, anlaşmalı olduğu sigorta şirket sayısını 17’ye çıkardı.

Orta Doğu bölgesinin en tanınan ve güvenilir sigorta şirketi Orient Sigorta bu anlaşma ile daha geniş bir müşteri kitlesine hitap edecek. Sigorta Cini müşterileri artık Orient Sigorta’nın da arasında olduğu en iyi ve güvenilir 17 sigorta şirketinden karşılaştırmalı seçeneklere hızlıca ulaşabilecek.

Her ailenin hayatını beklenmedik olaylarına karşı güvence altında olması gerektiğine inanan Sigorta Cini, Orient Sigorta ile iş birliği yaparak gücüne güç katmanın yanı sıra Türkiye ekonomisinin büyümesine katkıda bulunmaya da devam ediyor.