Sigortam.net ve Miles&Smiles’tan binlerce Mil kazandıran iş birliği
Sigortam.net ve Miles&Smiles’tan binlerce Mil kazandıran iş birliği

Sigortam.net ve Miles&Smiles’tan binlerce Mil kazandıran iş birliği

Sigorta poliçesini Sigortam.net’ten yaptıran Miles&Smiles kredi kartı sahipleri ve üyeleri için Mil kazandıran kampanya yenileniyor. Sigortam.net’ten kasko ve özel sağlık sigortası alanlar 1.000 Mil, trafik sigortası alanlar 500 Mil kazanıyor.

 

Sigortam.net ile Türk Hava Yolları’nın özel yolcu programı Miles&Smiles arasında 2015 yılında başlayan ve büyük beğeni kazanan iş birliği yenilenerek devam ediyor.

 

 

1 Ekim 2019 tarihine kadar satın alınacak her kasko, trafik ve özel sağlık sigortası poliçesinde Mil kazandıran kampanyadan yararlanmak için Miles&Smiles kredi kartı sahibi veya üyesi olmak gerekiyor. Her bir kasko ve özel sağlık poliçesi için 1.000 Mil, trafik sigortası için ise 500 Mil kazanma şansı sunuluyor.

Sigortam.net CEO’su Tahsin Gürdoğan, iş birliğine ilişkin değerlendirmesinde, “Sigortam.net olarak müşterilerimize en iyi fiyat garantisi ve %50’ye varan fiyat avantajı ile sigorta ürünlerini satın alma fırsatı sunuyoruz. Bunun yanında bizi tercih eden sigorta sahiplerine ekstra avantajlar sağlayarak müşteri memnuniyetini daha da artırmak için farklı sektörlerin önde gelen oyuncularıyla iş birliklerini de hayata geçiriyoruz. Miles&Smiles ile 2015 yılında başlayan iş birliğimiz, aldığımız olumlu geri dönüşlerle birlikte yenilenerek devam ediyor. Kampanyamız kapsamında farklı sigorta ürünlerini Sigortam.net üzerinden satın alanlar Miles&Smiles ile binlerce Mil kazanma şansına sahip oluyor. Müşterilerimize poliçe satın alırken sağladığımız birçok avantaj yanında, hasar hizmetleri dahil satış sonrası müşteri hizmetlerini de en üst seviyede veriyoruz” diye konuştu.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.sigortam.net web sitesini ziyaret etmek ve Mil kazanmak için 444 24 00 numaralı Sigorta Destek hattını arayarak kasko, trafik veya özel sağlık sigortası almak yeterli.