AXA Sigorta’ya Felis Ödülü
AXA Sigorta’ya Felis Ödülü

AXA Sigorta’ya Felis Ödülü

AXA Sigorta, 12. Felis Ödülleri’nin “İyi Yaşam” kategorisinde AXA Sağlığım mobil uygulamasıyla “En İyi Aplikasyon” ödülüne layık görüldü.

AXA Sigorta, “AXA Sağlığım” mobil uygulaması ile MediaCat tarafından bu yıl 12’inci kez düzenlenen Felis Ödülleri’nin “Sağlık İletişimi” bölümünde “İyi Yaşam” kategorisinde “En İyi Aplikasyon” ödülüne layık görüldü. Dünyanın en önemli iletişim yarışmalarından Cannes Lions’un kriterleri esas alınarak en etkili ve yaratıcı pazarlama projelerinin ödüllendirildiği yarışmada AXA Sigorta, sağlık iletişimi kategorisinde kısa listeye kalmayı başaran tek sigorta şirketi olmuştu.

“Dijital dönüşümümüzün en önemli parçalarından biri mobil“

Mobilin AXA’nın dijital dönüşüm süreçlerinin önemli bir parçası haline geldiğini ifade eden AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Özer Şimşek, “Müşterilerimiz artık mobil cihazlarıyla duygusal bir bağ kuruyorlar. Bu sebeple uygulamalarla da bu bağı kurmayı bekliyorlar. Biz de AXA Sigorta olarak özellikle müşteri deneyimi alanında bu dijital dönüşüme öncülük ediyoruz. » dedi

Bu yaklaşımlarının en güncel örneklerinden olan AXA Sağlığım ile müşterilerine sigorta ile ilgili diledikleri her konuda her an yardım edebildiklerini ve onlar için güvenebilecekleri dijital bir ‘arkadaş’ olmayı hedeflediklerini dile getiren Şimşek, şöyle devam etti :

« Onlara günlük hayatlarının akışını uygun çözümlere en hızlı ve en kolay şekilde ulaşabilecekleri bir mobil uygulama hazırladık. Bugüne kadar 70.000’i aşkın kullanıcı tarafından indirilen uygulamamız Ayşe Tolga ile hazırladığımız farklı içeriklerin de katkısıyla oldukça aktif bir şekilde kullanılıyor”