Koalay.com yeni iş ortaklıkları ile müşteri kitlesini genişletmeye devam ediyor
Koalay.com yeni iş ortaklıkları ile müşteri kitlesini genişletmeye devam ediyor

Koalay.com yeni iş ortaklıkları ile müşteri kitlesini genişletmeye devam ediyor

Koalay.com sigorta şirketi olmayan pek çok şirketle iş ortaklıkları kurmaya devam ediyor. Bu şirketler, müşterilerinin şubelerinden Koalay.com platformuna erişmelerini sağlıyor.

Koalay.com CEO’su Bradley Du Chenne, ortaklık kurulan şirketlerin müşterilerine sunulan avantajlardan bahsederek; “İş ortaklarımız daha çok internete erişmekte sıkıntı yaşayan müşterilerinin Koalay.com platformuna erişmelerini sağlıyorlar. Koalay.com, bu şube veya iş yerlerinde müşterilerin masaüstü bilgisayar veya mobil cihazlar aracılığıyla erişebilecekleri bir self-servis platform olarak sunuluyor. Müşteriler bu sayede anlık olarak yeni poliçe satın alma veya poliçelerini yenileme imkanı buluyorlar. Kullanım kolaylığı sunan sistemimiz aynı zamanda, eğer müşteri ihtiyaç duyarsa, ek destek alabileceği bir iletişim merkezi hizmeti de sunuyor. Buna ek olarak, İş Geliştirme Direktörümüz Dilara Çetin ve Alternatif Dağıtım Kanalları Müdürümüz Saadet Kutlu, yakın gelecekte müşterilerimizin daha fazla ürün alternatifinden faydalanabilmeleri için ürün çeşitliliğimizi artırmak üzere çalışıyorlar.” dedi.

Koalay.com dijital bir platform olduğu için iş birliği yapılan şirket ölçeğinin büyümesinin sistem üzerinde hiçbir olumsuz etkisi olmadığını savunan Bradley Du Chenne, hizmet ve kaliteleri etkilenmeden aynı anda çoklu işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebildiklerini belirtti.

Sigortacı olmayan şirketlerle iş ortaklıkları kurmanın son kullanıcılar için avantajlarına değinen Bradley Du Chenne, bu ortaklıkların temel sebebinin ülke genelindeki kapsama alanları ve dağıtım kanallarından faydalanabilmek olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

“Sigorta penetrasyonunun artırılması erişim kabiliyetine sıkı sıkıya bağlı. Kapsama alanları geniş ve büyük müşteri tabanına sahip şirketlerle iş ortaklıkları kurarak, müşterilere bir dağıtım kanalı seçeneği daha sunmuş oluyoruz. Bu sayede sigorta penetrasyon oranını sektör genelinde artırabileceğiz.”

Daha ayrıntılı bilgi için; Dilara.Cetin@telesure.com.tr ve Saadet.Kutlu@telesure.com.tr adreslerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.