NN Hayat ve Emeklilik'te "Kağıtsız BES" dönemi
NN Hayat ve Emeklilik'te

NN Hayat ve Emeklilik'te "Kağıtsız BES" dönemi

Emeklilik’te dijitalleşme son hız sürüyor. Ekim ayında “Online Tazminat Sorgulama” hizmetini hayata geçiren NN Hayat ve Emeklilik, sözleşmelerin e-posta yoluyla iletilmesini sağlayan “Kağıtsız BES” projesinin de ilk fazını tamamladı.

Müşterilerine hızlı, kolay ve güvenli iletişim kurma ve işlem yapma olanağı sunmak amacıyla dijital yatırımlarını sürdüren NN Hayat ve Emeklilik, ekim ayında “Online Tazminat Sorgulama” hizmetini hayata geçirdi ve dijitalleşmenin en önemli ayaklarından biri olarak gördüğü  “Kağıtsız BES” projesinin ilk fazını tamamladı.

NN Hayat ve Emeklilik’in “Online Tazminat Sorgulama” hizmeti ile sigortalılar ve varisler internet sitesi üzerinden tazminat dosya ve ihbarlarına ait son durumu görme imkânına sahip olurken anlık statü takibi yaparak eksik evraklarını kontrol edebilecekler. Basit ve kolay anlaşılır şekilde tasarlanan bu ekrana TC kimlik numarası ile giriş yapılarak tek adımda bilgilere ulaşmak mümkün.

 

Dijitalleşme sürecinin en önemli ayaklarından biri olan  “Kağıtsız BES” projesinin ilk fazını hayata geçiren şirket, iki aşamaya ayrılan projenin tamamlanan bu aşamasında, katılımcıların talebi doğrultusunda sözleşmelerini e-posta adreslerine iletmeye başladı. NN Hayat ve Emeklilik bu proje ile müşterileri ile daha hızlı ve kolay iletişim kurmayı hedefliyor.

NN Hayat ve Emeklilik Operasyon ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Metin Gül şirketin son iki yılda teknoloji alanında önemli adımlar attığını belirterek, “Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yeni uygulamalar geliştirerek sektörde farkımızı ortaya koyuyoruz. Gelişen dijital dünyada şirketler bu dönüşüme ayak uydurarak en hızlı şekilde yeniliklere adapte olmak için çalışıyor ve NN olarak bizim de dijitalleşme yolunda müşteri odaklı çözümlerimiz devam edecek. Süreçlerimizi otomatize ederek kağıtsız işlem gerçekleştirilmesini sağlamak ve müşterilerimize online ortamlardan sunduğumuz hizmetleri her geçen gün artırmak, hızlı ve kolay süreçlerimizle mükemmel müşteri deneyimi sunmanın temelini oluşturuyor.” dedi.