Kasko veya Trafik sigortasını Sigortam.net’ten alana Petrol Ofisi’nden 400 TL’ye varan ücretsiz akaryakıt fırsatı
Kasko veya Trafik sigortasını Sigortam.net’ten alana  Petrol Ofisi’nden 400 TL’ye varan ücretsiz akaryakıt fırsatı

Kasko veya Trafik sigortasını Sigortam.net’ten alana Petrol Ofisi’nden 400 TL’ye varan ücretsiz akaryakıt fırsatı

Kasko veya trafik sigortası poliçesini Sigortam.net’ten yaptıranlar, 1 yıl boyunca Petrol Ofisi’nde gerçekleştirecekleri akaryakıt ve LPG alımlarında 400 TL’ye varan indirim kazanıyor.

Sigortam.net ile akaryakıt ve madeni yağ pazarının lideri Petrol Ofisi, otomobil sahiplerinin zorunlu ihtiyaçları olan akaryakıt ve sigorta ürünlerinde müşterilerine değer katacak ve bütçelerine destek olacak bir kampanya başlattı.

İki sektör arasında bu kapsamdaki ilk iş birliği olarak dikkat çeken kampanya kapsamında kasko veya trafik sigortası poliçesini Sigortam.net’ten yaptıranlar, Sigortamnet ve Petrol Ofisi arasında yapılan Positive Card iş birliği ile anlaşmalı istasyonlardan yapacakları akaryakıt ve LPG alışverişlerinde 400 TL’ye varan indirim şansına sahip oluyor. Sigorta yaptırma tarihinden itibaren 1 yıl süreyle yapılacak akaryakıt alışverişlerinde geçerli kampanyadan, halihazırda poliçesini Sigortam.net’ten almış olan araç sahipleri de yararlanabiliyor.

Trafik sigortasının tamamı kadar ücretsiz akaryakıt kazanma şansı

Sigortam.net CEO’su Tahsin Gürdoğan, iş birliğine ilişkin değerlendirmesinde, “Sigorta sektörünün online platformdaki öncüsü olarak, akaryakıt sektörünün lideri Petrol Ofisi ile müşteri faydasını öne çıkaran bir iş birliğinde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Otomobil sahiplerinin önemli gider kalemleri arasında sigorta ve akaryakıt harcamaları yer alıyor. Bir yıl süreyle geçerli bu kampanya ile başlangıç basamağından trafik sigortası satın alan bir müşteri ödediği bedelin yarısını, hasarsızlığı en yüksek basamakta olan bir müşteri ise neredeyse poliçesinin tamamı tutarında ücretsiz akaryakıt kazanabiliyor. Bütçe dostu bu kampanya vesilesiyle yalnızca hasar anlarında değil ihtiyaç duydukları her anda müşterilerimizin yanında olduğumuzu vurgulamak isterim” diye konuştu.

Kampanyadan yararlanmak için www.sigortam.net web sitesinden ya da 444 24 00 numaralı Sigorta Destek hattından kasko veya trafik sigortası satın almak yeterli.