‘Mahallenizin Sigortacısı’ Sigorta Cini Halkalı’da
‘Mahallenizin Sigortacısı’ Sigorta Cini Halkalı’da

‘Mahallenizin Sigortacısı’ Sigorta Cini Halkalı’da

Sigorta Cini, Halkalı’da açtığı yeni mağazasıyla büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, ‘Mahallenizin Sigortacısı’ olmayı hedefliyor.

Kişiye özel sigorta hizmeti sunarak klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışına çıkan Sigorta Cini, hizmet ağını genişleterek büyümeye devam ediyor. Sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefleyen Sigorta Cini, yeni mağazasını İstanbul Halkalı’da açtı.

Halkalı mağazasında da müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı tavsiye hizmeti sunacaklarını belirten Sigorta Cini CEO’su Pieter-Bas Vos, “Sigorta Cini, sigorta alanında 170 yıllık deneyime sahip NN Group’un yatırımı. ‘Mahallenizin Sigortacısı’ olma hedefiyle yola çıktık ve açıldığımız günden bu yana önemli başarılara imza attık. Halkalı mağazamız ile yeni başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde de Türkiye genelinde mağaza sayısını arttırarak hizmet kapasitemizi genişleteceğiz” dedi.