Generali Sigorta dağıtım kanalları ile buluşmaya devam ediyor
Generali Sigorta dağıtım kanalları ile buluşmaya devam ediyor

Generali Sigorta dağıtım kanalları ile buluşmaya devam ediyor

Gerçekleştirmeyi planladıkları büyük projeler için iş ortaklarıyla bir araya gelen Generali Sigorta, şimdi de Marsh Broker yöneticileriyle buluştu.

Acente ve brokerleri ile yaz ayının sıcak günlerinde bir araya gelen Generali Sigorta bu kez Marsh Broker yöneticileri ile buluştu. Generali Sigorta’nın üst yönetimi ile tanışma ve yeni iş birliklerinin görüşülmesi özelinde, 26 Temmuz günü gerçekleşen özel davete Generali Sigorta Genel Müdürü Maurizio Pescarini, Generali Sigortacılık Faaliyetlerinden Sorumlu Baş Genel Müdür Yardımcısı Patrick Savre, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Aydoğan ve Broker Müdürü Kemal Şahin'in ev sahiliğinde Marsh Broker CEO’su Hakan Kayganacı ve şirket yöneticileri katıldı.

Generali Sigorta Genel Müdürü Maurizio Pescarini, Marsh Broker CEO’su Hakan Kayganacı ve ekibi ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken: “Göreve gelişimle birlikte şirketimizde kurum değerlerimizle paralel yeni başarılar hedeflediğimiz bir süreçten geçiyoruz. Bu hedeflere ulaşmak üzere birlikte önemli işler yapacağımız değerli iş ortaklarımızla tanışmaktan büyük keyif aldım. Müşterilerine yakın olduğu gibi iş ortakları ile de karşılıklı iletişimi önemseyen bir şirket olarak önümüzdeki dönemde bu buluşmalara devam ediyor olacağız.”

Müşterileri ve iş ortakları ile daha sık bir araya gelmenin ve karşılıklı fikir alışverişinin büyük önem taşıdığını belirten Generali Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Aydoğan, “Geleneksel hale getireceğimiz buluşmalarda onları dinlerken, işbirliğimizi artırmanın yollarını arıyor, başarılarımızda en büyük katkıya sahip iş ortaklarımıza teşekkür etmenin en güzel yolunu uyguluyoruz” dedi.