MAPFRE Sigorta’nın başarılı acenteleri okyanusları aştı
MAPFRE Sigorta’nın  başarılı acenteleri okyanusları aştı

MAPFRE Sigorta’nın başarılı acenteleri okyanusları aştı

MAPFRE Sigorta, 2016 yılının başında hayata geçirdiği Okyanus Kulübü çerçevesinde, siyah inci kategorisindeki acenteleri ve üst düzey yöneticilerinin katılımıyla Miami-Karayipler seyahati gerçekleştirdi. 17-25 Mart tarihleri arasında düzenlenen Miami- Karayipler gezisine, MAPFRE’nin ‘Siyah İncisi’ olmayı başaran 11 acente yöneticilerinin yanı sıra MAPFRE Genel Müdürü Alfredo Munoz, Satış Kanalları ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Sırtıkırmızı ve Bölge Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ergun Ulusoy da katıldı.

Ticari faaliyetlerine ilk olarak İspanya’da başlayan, gerçekleştirdiği çalışmalarıyla sigortacılık alanında bir dünya devi olma başarısını gösteren MAPFRE Sigorta, Okyanus Kulübü kapsamında 11 acentesini Miami – Karayipler turuna gönderdi. Sayıları 2 bin 600’ü aşan acentelerinin her birini kendine özgü portföy yapısıyla değerlendirmesi ve yönetilmesi gerektiğinden hareketle, acentelerine özel bir segmentasyon projesi hazırlayan MAPFRE Sigorta, bu projesini Okyanus Kulübü olarak adlandırıyor. Önceden belirlenen kriterlere göre, Beyaz İnci, Mavi İnci ve Siyah İnci olarak 3 farklı kategoriye ayrılan acenteler, kendi kategorilerine göre MAPFRE Sigorta’nın sunduğu sürpriz ve ayrıcalıklardan faydalanmaya hak kazanıyor. Bu ayrıcalıklardan biri olan Miami-Karayipler seyahati de, 17-25 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

MAPFRE’nin ‘Siyah İncisi’ olmayı başaran 11 acente, MAPFRE Genel Müdürü Alfredo Munoz, Satış Kanalları ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Sırtıkırmızı ve Bölge Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ergun Ulusoy’un da katılımıyla, Miami ve Karayipler’de rüya gibi bir tatile çıktı. Önce Miami’yi gezen katılımcılar, Miami’den gemiye binerek ABD’nin doğu kıyısının en güneydeki kasabası olan Key West limanına vardı. Buradan da yine gemiyle Karayipler’e geçen MAPFRE ekibi, Meksika’nın muhteşem denizine girme ve güneşlenme fırsatını da değerlendirdi.

Miami-Karayipler gezisi hakkında konuşan MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Alfredo Munoz;

MAPFRE Sigorta olarak, acentelerimizi, çalışanlarımızı ve sigortalılarımızı ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Bu kapsamda, acentelerimizin şirketimize olan katkıları ve emeklerinin karşılığını en güzel şekilde verebilmek için Okyanus Kulübü’nü kurduk. Acentelerimiz ve ekibimizle çok güzel bir 6 gün geçirdiğimizi düşünüyorum. Tüm acentelerimize emekleri ve başarıları için MAPFRE ailesi adına teşekkür ederim. Dilerim Okyanus Kulübü kapsamında tüm acentelerimizle nice güzel seyahatlere çıkma fırsatı bulacağız.” diye konuştu.