BNP Paribas Cardif’ten eğitime destek
BNP Paribas Cardif’ten eğitime destek

BNP Paribas Cardif’ten eğitime destek

BNP Paribas Cardif, COVID-19 sebebiyle hayatını kaybeden bireylerin çocuklarının eğitimine devam etmesi için Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) oluşturduğu '' TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu''na katkıda bulunuyor.

BNP Paribas Cardif, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) salgınının etkilerini azaltmak için topluma fayda sağlamak misyonu doğrultusunda harekete geçti. BNP Paribas Cardif, dayanışma ruhunun güçlendiği Ramazan ve Kurban Bayramları vesilesiyle, “TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu”na bağışta bulundu. 

Eğitime verdiği önemle bu alanı farklı projelerle de destekleyen BNP Paribas Cardif, Türk Eğitim Vakfı’a (TEV) yaptığı iki ayrı bayram bağışı ile COVID-19 nedeniyle hayatını kaybeden bireylerin çocuklarının eğitimine destek sağlayacak.

Fonun kapsamı genişledi 
Türk Eğitim Vakfı (TEV) COVID-19 mücadelesinde aktif rol alan ve virüs nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocuklarının eğitimlerinin yarım kalmaması için “TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu”nu hayata geçirmişti. Bu kampanyaya destek kısa sürede büyüdü ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) daha fazla çocuğun eğitimine katkı sağlamak için fonun kapsamını genişleterek koronavirüs nedeniyle vefat eden tüm bireylerin çocuklarına ihtiyaç kriterleri doğrultusunda burs desteğinde bulunmaya karar verdi. BNP Paribas Cardif ise kapsamı genişleyen bu kampanyaya bir kez daha bağışta bulunarak topluma fayda sağlama misyonunu yerine getirdi.