MonoPoli Sigorta, MonoPoliÇe ile fark yaratmaya devam ediyor
 MonoPoli Sigorta,  MonoPoliÇe ile  fark yaratmaya devam ediyor

MonoPoli Sigorta, MonoPoliÇe ile fark yaratmaya devam ediyor

MonoPoli Sigorta, bireysel ve kurumsal tüm sigorta ihtiyaçlarını tek poliçede karşılayan, sektördeki en avantajlı paket ürün olan MonoPoliçe ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Sigortalıya takip kolaylığı ve fiyat avantajı sunan ürün, MonoPoli Sigorta müşterilerini yılın 364 günü boyunca sigortayla uğraşma derdinden de kurtarıyor.

Genel olarak bireysel veya kurumsal sigortalılarda; kasko, işyeri ve konut sigortası, elektronik cihaz sigortası ve makine kırılması, mali mesuliyetler ve bunun gibi tüm sigortalara ait poliçeler bir yıl içerisinde farklı tarihlerde sona eriyor. Bu durum, gerek birçok orta ve büyük ölçekli kuruluşun gerekse şahısların sigorta poliçelerini takip etmelerini zorlaştırıyor. Bazı şirketler de ekstra masraf ederek bu iş için personel tahsis etmek zorunda kalıyor.

MonoPoli Sigorta tarafından hayata geçirilen MonoPoliçe, sektörde bir ilke imza atarak sigortalanacak tüm riskleri, tek bir günde ve tek bir poliçede düzenlemek suretiyle bu sıkıntıların tamamını ortadan kaldırıyor. "Farklı tarihlerde birçok poliçem var, bunları tek tek takip etmekle uğraşmak istemiyorum, keşke bu işi tek seferde bitirebilmenin bir yolu olsaydı", "O kadar çok poliçe var ki hangisi neleri kapsıyor, bilemiyorum", "Birçok sigorta şirketi ile çalışıyorum, çok fazla zamanımı alıyor", "Sigorta poliçelerine ödediğim miktar oldukça yüksek, keşke daha ucuz bir yolu olsaydı" ve benzeri pek çok şikayete çözüm sunan MonoPoliçe, müşterilerine 364 gün boyunca sigortayı düşünmeden yaşama kolaylığı vaat ediyor.

MonoPoli Sigorta, MonoPoliçe ile müşteri-sigorta şirketi-acente üçgeninde bir kazan-kazan modeli sunuyor.

MonoPoliçe’nin müşteriler tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Monopoli Sigorta CEO’su Erol Esentürk; “Kasko, işyeri, sorumluluk poliçeleri, mühendislik branşı poliçeleri, ferdi kaza ya da diğer branşların olduğu 20 adet poliçe sahibi bir KOBİ, MonoPoliçe sayesinde tüm bu sigortaların hepsini tek elden takip edebiliyor. Gerek teklif alma gerekse ödeme takibi aşamalarında büyük bir kolaylık sağlanmış oluyor. Bu sayede zaman tasarrufu da sağlanmış oluyor ve bu durum müşteride pozitif bir algı yaratıyor” dedi.

MonoPoliçe’nin sigorta acentesi olarak kendilerine, müşteriye daha efektif zaman ayırabilme, daha yüksek kalitede danışmanlık hizmeti verebilme imkanı tanıdığını ifade eden Esentürk, ürünün diğer yandan çapraz satış imkanları da doğurduğunu söyledi. Esentürk; “Satış sıcakken müşterinin ihtiyacını tek bir kalemde gözden geçirip o ihtiyacı karşılayabiliyoruz. Sektör ortalamasının üç misli ‘kişi başına düşen poliçe’ satış adediyle sektörde fark yaratıyoruz. Bu başarımızda MonoPoliçe’nin katkısı büyük” diye konuştu.