Groupama Healpy ile İzmir Kültürpark’ta adımlar iyiliğe atıldı
Groupama Healpy ile İzmir Kültürpark’ta adımlar iyiliğe atıldı

Groupama Healpy ile İzmir Kültürpark’ta adımlar iyiliğe atıldı

Groupama, Healpy uygulaması ile başlattığı “Her Adım İyilik” sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 5 Ekim Cumartesi günü İzmir Kültürpark’ta düzenlediği yürüyüşte acenteleriyle birlikte Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği için adım attı.

Groupama, sağlıklı yaşam alanında rehberlik veren ve herkese açık olan yeni mobil uygulaması Healpy ile birlikte başlatılan “Her Adım İyilik” sosyal sorumluluk projesi kapsamında 5 Ekim Cumartesi günü İzmir Kültürpark’ta yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi. Groupama çalışanları ve acentelerinin katıldığı etkinlikte adımlar iyilik için atıldı. Atılan her adımın ihtiyaç sahiplerine umut olduğu projede, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bugüne kadar 21 adet akülü sandalye bağışı yapıldı.

Groupama Sigorta Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Çağrı Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Frederique Guegan Tayar; “Öncelikle Groupama adına etkinliğimize katılan tüm acentelerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar “Her Adım İyilik” projemizle toplamda 21 akülü sandalye bağışında buluduk. Atılan her adım sayesinde bir engellinin hayatına dokunduk ve onun özgürlüğüne bir adım atmasında rol oynadık. Hayatlara dokunduğumuz bu kampanya bizim için sosyal sorumluluğun ötesinde bir kazanım sağladı. Bundan sonraki hedefimiz her seferinde daha fazla adımla üzerine koyarak bu kampanyamızı büyütmek. İnanıyorum ki bugün attığımız adımlarla da hayatları güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi. Tayar ayrıca, bugüne kadar “Her Adım İyilik” projesiyle 1.732 milyon adım atıldığını belirtti.

Healpy uygulaması kişileri sağlıklı bir yaşam ve günlük hareketlerinin artması için yürümeye motive ediyor. Uygulamaya ücretsiz kayıt olmak ve i-health ya da google fit entegrasyonu ile adımların toplanmasına izin vermek yeterli. Ayrıca Healpy’de toplanan adımlar uygulamanın “Adım Adım Sağlık” menüsünde yer alan “Her Adım Bağış” alanından takip edilebiliyor