HOMER Acente Hasar Yönetim Sistemi hizmete girdi
HOMER Acente Hasar Yönetim Sistemi hizmete girdi

HOMER Acente Hasar Yönetim Sistemi hizmete girdi

2 yıla yakındır üzerinde çalışılan “HOMER Acente Yönetim Sistemi” hizmete girdi. Güçlü yazılım alt yapısı, yılların tecrübesi ve birikimi ile Acenteler ve Homer Servis Noktaları artık sigortalıya daha yakın ve çözüm odaklı çalışıyor olacaklar.

HOMER Türk insanına özel Sigorta Acentesinden beklenen yakın destek, güven ve garantili hizmet konusunda Türkiye’deki tüm sigorta acenteleri için "Acente Hasar Yönetim Merkezi” uygulamasını başlattı.

HOMER, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Acentelerimiz, yoğun iş temposunda sigortalılarının onarım ihtiyaçlarını baştan sona bütünleşik olarak kendi ofislerindeymiş gibi yönetmelerine yardımcı olan bu sistem ile bir taraftan Türkiye’de her nerede olursa olsun sigortalılarının yanlarında olurken, diler taraftan uygun maliyetler ile otomobillere ait her türlü onarın ihtiyacına çözüm üretmiş oluyorlar.

Sigorta sektöründe 30 yılı, Hasar Onarım ve Yönetim sürecinde 15 yılı aşan tecrübenin getirdiği birikimi, kendi yazılım şirketimizde geliştirdiğimiz güçlü yazılım alt yapımızla ve merkezi yönetim ile Türkiye’nin her yerinde standart ücret ve garantili onarım hizmetimizi, tüm Servis Noktalarımızda Türkiye’nin her yerindeki Sigorta Acentelerinin hizmetine sunuyoruz. 

Biliyoruz ki; sigorta acentesi sigorta sektöründeki öneminin yanında sigortalı için hasar anında hizmet konusunda vazgeçilmez bir güven kaynağıdır. 

Sigortalı mutlu sigortacı mutlu

Taşıdığı sorumluluğunun bilincindeki tüm Servis Noktalarımız, Genel Müdürlüğümüzdeki deneyimli çalışanlarımız ile oluşturduğumuz onarım ve onarım yönetim süreci ile acentelerin müşterilerine olan profesyonel sorumluluklarını paylaşıyoruz.”