Tur Assist’in www.ikincielgaranti.com blogu yenilendi
Tur Assist’in www.ikincielgaranti.com blogu yenilendi

Tur Assist’in www.ikincielgaranti.com blogu yenilendi

Tur Assist’in yenilenen ikinci el garanti blogu www.ikincielgaranti.com kullanıcı odaklı yapısıyla hem bilgilendirmeye devam ediyor hem de ikinci el garanti paketleriyle otomobillerde oluşabilecek beklenmeyen masrafların finansal yüklerine karşı tüketicileri güvence altına almaya devam ediyor.

Türkiye’nin asistans firması olarak yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan çilingire farklı alanlarda toplam 6 bini aşkın hizmet birimi ile tüketicilerin yanında olan Tur Assist, yenilenen sitesinde ikinci el araçlar hakkında temel konularda hem bilgilendiriyor hem de merak edilen sorulara cevap vermeye devam ediyor. İkinci el araba alırken nelere dikkat edilmeli? Her satılık araba alınır mı? İkinci el araba garantili olur mu? gibi sorulara yanıt veren sitede, araba bakımı ve ileri sürüş teknikleri ile ilgili tavsiyeler de yer alıyor.

İkinci el garanti paketlerinin kapsamı da yenilendi

Zengin içerikleriyle birlikte araç garantisi bitmiş sürücülere kolaylık sağlayan blogda, Tur Assist’in ikinci el otomobil garanti paketleri Warranty Pratik ve Warranty Plus’ın içeriklerinde de yenilikler sağlandı. Mekanik ve elektrik kaynaklı arızalara karşı koruma sağlayan Warranty Pratik ve Warranty Plus, değişen teminatlarla birlikte binek ve hafif ticari araçları 8 yaş ve 160.000 kilometreye kadar garanti altına alarak kapsamını genişletti.

Ayrıca Tur Assist’in 7/24 hizmet veren çağrı merkezine otomobil garantisi ile ilgili taleplerinizi iletebilir, Warranty otomobil garanti paketleri ile Türkiye’nin her noktasında acil yol yardım hizmeti de alabilirsiniz. Yenilenen blogu incelemek ve Tur Assist’ten otomobil garanti paketi almak ve için www.ikincielgaranti.com sitesini ziyaret etmeniz ya da 0 850 202 47 99 no’lu çağrı merkezini aramanız yeterli.