Anadolu Sigorta brokerleri ile tekne gezisinde buluştu
Anadolu Sigorta brokerleri ile tekne gezisinde buluştu

Anadolu Sigorta brokerleri ile tekne gezisinde buluştu

Anadolu Sigorta, en önemli iş ortaklarından brokerlere yönelik her yıl düzenlemekte olduğu etkinliğini bu yıl 5 Ekim tarihinde tekne gezisi ile gerçekleştirdi.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç, Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez ve Kurumsal Sigortacılık Müdürü Kerem Tokyürek’in ev sahipliği yaptığı geceye, yaklaşık 200 brokerin yanı sıra, Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcıları, yöneticileri ve çalışanları da katıldı.

Büyüleyici İstanbul manzarası ve caz sanatçısı İpek Dinç’in performansı eşliğinde gerçekleşen etkinlikte tüm misafirler unutulmayacak bir gece yaşarken, gecenin sonunda Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez değerlendirmelerde bulundu. Levent Sönmez; sektöre katkıları her geçen gün daha da artan brokerlere yönelik Anadolu Sigorta organizasyonlarının artık geleneksel hale geldiğini, bu sene de hem gerçek hem de mecazi anlamda “Aynı Gemide” oldukları brokerlerle birlikte sigortalılarına vermekte oldukları hizmeti daha da üst seviyelere çıkarmak için gayretli çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.