Minik dostlarımız Sigorta Cini İle güvence altında
Minik dostlarımız Sigorta Cini İle güvence altında

Minik dostlarımız Sigorta Cini İle güvence altında

Sigorta Cini’nin Pati Sigorta teminatıyla, kedi ve köpeğinizin zehirlenme, enfeksiyon kapma, cisim batması, kırık, yaralanma, trafik kazası, elektrik çarpması gibi pek çok felaketten korunuyor. En sevdiğimiz dostlarımız olan hayvanlar için düşünülmüş sağlık poliçesi hayvanların sağlığı içinde güvence sunuyor.

Onlar bizim minik dostlarımız, ailemizin birer üyesi. Sevdiklerimizin bugününü ve geleceğini nasıl düşünüyorsak minik dostlarımız, kedi ve köpeklerimizi de öyle düşünürüz. İşte onların başına gelebilecek her türlü sağlık probleminde yanınızda olacak Pati Sigortası'nın anlaşmalı veteriner hekim ağı, teminat kapsamı ve ekonomik fiyatı ile kedi ve köpekleriniz yaramazlık yaparken sizin içiniz rahat olacak. Aksigorta’nın can dostlarımız için oluşturduğu benzersiz sağlık güvencesi ile tüm sağlık ihtiyaçları güvence altına alınıyor.

Pati Sigortası’nın kapsamlı teminatları, can dostunuzun acil durumlardaki tedavi ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Sigorta Cini’nin bir ürünü olan Pati Sigortası’nı, aşıları tamamlanmış 6 aydan büyük 10 yaştan küçük olan tüm ırk ve cinsiyetteki kedi ve köpekler için yapılabileceğini söyleyen Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, “Teminat kapsamında yer alan acil durumlarda size en yakın anlaşmalı veteriner kliniklerine başvurmanız halinde oluşacak tedavi giderleri teminat limitleri dâhilinde sigorta şirketi tarafından karşılanacaktır” dedi.

Poliçe ödemelerinizi kredi kartınıza 9 taksit ile ayda sadece 22 TL’ye sahip olurken; yasal kimliklendirme ekipmanı olarak belirlenen mikroçipi de hediye eden Aksigorta Pati Sigortası, mikroçipin anlaşmalı veteriner kliniklerinde ücretsiz olarak uygulanmasının ardından geçerli oluyor.