Anadolu Sigorta acenteleri Dünya Kupası’nı Rusya’da izledi
Anadolu Sigorta acenteleri  Dünya Kupası’nı Rusya’da izledi

Anadolu Sigorta acenteleri Dünya Kupası’nı Rusya’da izledi

Anadolu Sigorta’nın, Dünya Kupası maçlarını acenteleriyle birlikte izlemek amacıyla gerçekleştirdiği Moskova seyahatine, 2017 yılının son çeyreği itibariyle üretim artışı kriterlerine göre en yüksek başarıyı elde eden 15 acente katıldı.

Anadolu Sigorta’nın, 2017’nin son çeyreği için düzenlediği kampanyada, kazanan acenteler 6 – 15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’da Dünya Kupası maçlarını canlı izleme şansını yakaladı. Acente İlişkileri ve Satış Yönetimi Müdürü Murat Yüksel’in eşlik ettiği Moskova’daki seyahate acenteler, kampanyadaki sıralamalarına göre grup maçlarından Fransa-Danimarka, ikinci tur maçlarından İspanya-Rusya ve yarı finaldeki İngiltere-Hırvatistan ile final maçı olan Fransa-Hırvatistan maçlarını takip ettiler.  

Rusya’nın başkenti Moskova’da konaklayan acenteler, sadece Dünya Kupası maçlarını izlemekle kalmayıp, şehrin temellerinin atıldığı Kızıl Meydan’ı, Kremlin Sarayı’nı ve dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet’in mezarını da ziyaret ettiler.

Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayan acenteler, gezi sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunma ve ilişkilerini pekiştirme imkânı da buldular.