Sadece iyi sürücülere özel indirim
Sadece iyi sürücülere özel indirim

Sadece iyi sürücülere özel indirim

Aracınızın hasar görmemesi ve sevdiklerinizle güvenli bir yolculuk yapmak için kendinizce trafikteki tüm risk faktörlerini en aza indirmeye çalışabilirsiniz. Siz ne kadar dikkatli olsanız da kırmızı ışıkta geçen bir sürücü aracınıza çarpabilir, ehliyetini yeni almış bir sürücü yaşadığı panik nedeni ile aracınızın hasar almasına neden olabilir ya da bir hırsız arabanızı soymaya çalışırken hasarlanmasını sağlayabilir.

Üstelik doğal afet, halk hareketleri ya da terör sebebiyle aracınız zarar görebilir. Kısaca iyi sürücü olsanız dahi tüm risk faktörlerini aşağıya çekmeniz pek de mümkün değil. Kasko, zorunlu sigorta türleri arasında yer almasa dahi pek çok sürücünün olmazsa olmazları içinde bulunuyor. Beklenmedik anlarda oluşabilecek hasarlara karşı aracınızı teminat altına alması iyi sürücülerin güvenle yola çıkmalarını sağlıyor.

Unico Sigorta, iyi sürücülerin araçlarını hasarlanmalara karşı korumak için gösterdiği özen ve çabanın farkında. Araçlarına gösterdikleri özen, trafikteki diğer sürücü ve yayalara karşı duydukları saygı ve sevdiklerinin güvenli yolculuk yapması için gösterdikleri çabanın ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyor. Tüm bu sebeplerden kazalardan uzak duran iyi sürücülere kasko teklifi sunarken özel indirimlerden yararlanma fırsatı tanıyor. Uyguladığı hasarsızlık indirimi sayesinde uygun kasko fiyatları ile arabalarını kaskolamalarını sağlıyor. 

 

Hayatı Kolaylaştıran Yeni Nesil Kasko

Kasko fiyatları, aracınızın modeli ve üretim yılını baz alan kasko bedelinin yanı sıra pek çok farklı unsur doğrultusunda değişkenlik gösteriyor. Aracınızın yedek parça fiyatları, aracınızın orijinal aksesuarları dışında kullanılan ek aksesuarlar ve talep ettiğiniz ek teminatlar, prim hesaplanmasına direkt olarak etki ediyor. Yeni nesil kasko çeşidi olan Unikasko, iyi sürücülerin kazasız geçirdiği her dönemi sunduğu özel hasarsızlık indirim oranları ile ödüllendiriyor, iyi sürücülerin ayrıcalıklı fiyatlarla araçlarına kasko yapmalarını sağlıyor.

Unikasko'yu yeni nesil kasko olarak tanımlamak için pek çok neden bulunuyor. Kredi kartı limitine ekstra yük binmemesi için, aylık abonelik sistemi olarak ücret kesintisi yapıyor. Üstelik ilk üç ay 9 TL gibi ücretlerle aracınızı kaskolatma şansından yararlanmanızı sağlıyor. Unikosko ana teminat kapsamları içinde; çarpma, çarpışma, devrilme, halk hareketleri, doğal afetler ve terör gibi bir araç için olmazsa olmaz teminatlar bulunuyor. Üstelik sürücülerin en iyi kasko fiyatlarından yararlanmaları ve kendilerine en uygun kaskoyu kullanmaları için ek teminatlarla kasko kapsamını genişletmelerine imkan tanıyor. Diğer taraftan, araçlarını kullanmadıkları aylar için herhangi bir ödeme yapmamaları adına durdur/başlat özelliğinden faydalanma fırsatı sunuyor.

Siz de iyi sürücü olmanın fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız Unico Sigorta'ya uğrayabilir, size özel kasko teklifi için ilgili formu doldurabilirsiniz. Araç tamiri 48 saatten uzun sürdüğü durumlarda üst segment yedek araç hizmeti ve üç gün içinde hasar ödeme garantisi gibi avantajlardan yararlanabilirsiniz.