Sigorta Cini, Gaziantep’teki İlk Mağazasını Açtı
Sigorta Cini, Gaziantep’teki İlk Mağazasını Açtı

Sigorta Cini, Gaziantep’teki İlk Mağazasını Açtı

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, mağaza listesine Gaziantep’i de ekleyerek,hizmet ağını genişleterek büyümesine devam ediyor.

Yeni mağaza açılışlarıyla büyümeye devam eden Sigorta Cini, Gaziantep’te açtığı ilk mağazasıyla sigorta alanındaki 170 yıllık deneyimini karşılaştırmalı hizmet ile Gazianteplilere sunmaya başladı.

 

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, Gazientep mağazasında en uygun sigorta ürününü, bünyesinde bulunan 19 sigorta şirketi aracılığıyla karşılaştırmalı olarak müşterilerine sunacak.

 

Gaziantep açılışında bulunan; Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, Sigorta Cini Satıştan Sorumlu Grup Müdürü Fulya Argat, Sigorta Cini Gaziantep Mağaza Müdürleri Mustafa Gündoğdu ve Murat Özdemir eşliğinde açılış kurdelasının kesimi gerçekleştirildi.

 

Hizmet ağını genişleterek büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, “Sigorta alanında 170 yıllık deneyime sahip NN Group yatırımı Sigorta Cini olarak “Mahallenizin Sigortacısı” olma hedefiyle yola çıktık ve açıldığımız günden bu yana önemli başarılara imza attık. Sigorta Cini; Türkiye’deki sigorta şirketlerinin %70’ini temsil eden 19 sigorta şirketinin ürünlerini müşterine sunmaktadır. Sunduğumuz en önemli özelliklerin başında ise sigorta şirketinin ürünlerinin içeriğini ve fiyatlarını özel bir yazılım sayesinde hazırladığımız karşılaştırma tablosu aracılığıyla müşterimize 2 dakika içerisinde sunabiliyoruz” dedi. Aydınlı sözlerini; “Sigorta Cini mağazaları bulundukları yerlerde sigortayla ilgili bilgi almak isteyen, çeşitli ürünleri öğrenmek isteyen ya da bildikleri ürünleri yenilemeye geldiklerinde farklı fiyatlarını görmek ve karşılaştırmak isteyen bütün müşterimiz için açık bir danışma noktası haline geliyor” diye tamamladı.

 

Sigorta Cini mağazalarında, müşterilerine aynı çatı altında; AKSigorta, Allianz, AXA Sigorta, Doğa Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, Quick Sigorta, Güneş Sigorta, Koru Sigorta, Unico Sigorta, Orient Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Türk Nippon Sigorta ve Ray Sigorta ile NN Hayat ve Emeklilik’in tekliflerine karşılaştırmalı olarak ulaşma imkânı sunuluyor.

 

Daha fazla bilgi almak için www.sigortacini.com.tradresini ziyaret edebilir veya Sigorta Cini’nin Türkiye genelinde bulunan 34 mağazasından birine uğrayabilirsiniz.