Fibaemeklilik sağlık sigortasına adım attı
Fibaemeklilik sağlık sigortasına adım attı

Fibaemeklilik sağlık sigortasına adım attı

Emeklilik şirketlerine sağlık sigortası satma yetkisi verilmesinin ardından sektörde ilk hamle Fibaemeklilik’ten geldi. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası satışına bugün (13 Aralık) itibarıyla başlayan Fibaemeklilik, Özel Sağlık Sigortası’nı da 2018 başında ürün gamına dahil edecek.

Fibaemeklilik, sektörde ilk olma niteliğindeki uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Hayat sigortasında her yıl gerçekleştirdiği yüzde 200 büyümenin ardından Fibaemeklilik, bu kez Sağlık Sigortası alanına girerek Tamamlayıcı Sağlık Sigortası satışına başladı.

Emeklilik şirketlerinin de sağlık sigortası satabilmelerine yönelik mevzuat değişikliğinin ardından hazırlıklarını tamamlayarak rekabet kurulundan onay alan Fibaemeklilik, 2018 başından itibaren müşterilerine Özel Sağlık Sigortası da sunacak.

Öztürkoğlu: “Hastalıkta ve sağlıkta müşterilerimizin yanındayız”

Fibaemeklilik Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu, konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

“Fibaemeklilik, yenilikçi ürün-hizmet yaklaşımıyla emeklilik sektörüne geçtiğimiz beş yılda önemli bir dinamizm getirdi. Şirket satın almaları, alanında lider kurumlar ile iş birliği anlaşmaları ve bireysel emeklilikte bir ilk olan ‘fon market’ uygulamasıyla, hem rekabet gücümüzü artırdık hem de müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesiyle sektörde çıtayı yükseltmenin gururunu yaşadık. Elde ettiğimiz deneyimi bu kez de Sağlık Sigortası alanına taşıyoruz. Mevzuattaki değişiklik ile emeklilik şirketlerine sunulan sağlık branşında satış ruhsatı alma hakkını, Fibaemeklilik için çok önemli bir fırsat olarak gördük. Bugüne dek müşterilerimize emekliliğe giden yolda eşlik ettik ve hayat sigortasıyla destek olduk, artık sağlıklarını da Fiba güvencesi altına alıyoruz, hastalıkta ve sağlıkta yanlarında olma sözü veriyoruz.”

Fiba TamSağlık Sigortası, Allianz iş birliği ve AllClub programı güvencesiyle sunulacak. Fibaemeklilik müşterileri, dünya çapında 70’in üzerinde ülkede varlık gösteren Allianz’ın genel provizyon sistemi AllClub’ın operasyonel desteğiile hizmet alacak. FibaTamSağlık Sigortası hakkında 444 82 88’i arayarak ayrıntılı bilgi almak mümkün.

FibaTamSağlık Sigortası ne sağlayacak?

FibaTamSağlık Sigortası poliçesi ile Yatarak Tedavi, Suni Uzuv, Tıbbi Malzeme, Evde Bakım ve Ambulans teminatlarından faydalanmak mümkün. Tüm bu tedavilere ilave olarak Ayakta Tedavi ve 12 ay bekleme süresi olması kaydıyla doğum teminatları da poliçeye ekletilebiliyor. FibaTamSağlık Sigortası, özel sağlık sigortalarının pek çok avantajına, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla kavuşmayı sağlıyor.

T.C. sınırları dahilinde ikamet eden ve SGK kapsamında Genel Sağlık Sigortalısı olan 15 günlük-55 yaş arası kişiler, FibaTamSağlık Sigortası poliçesine sahip olabiliyor.

Fibaemeklilik BES’te portföyünü Groupama ile büyütüyor

Fibaemeklilik, geçtiğimiz günlerde de Groupama’nın BES portföyünü devralmak üzere anlaşma imzaladı. Anlaşma ile fon büyüklüğünü yaklaşık 1,5 milyar TL’ye yükselten ve acente sayısını iki katın üzerinde büyüten Fibaemeklilik, bireysel emeklik sistemi (BES) fon büyüklüğünde dört sıra birden yükseliyor.