NN Hayat ve Emeklilik’te Hayat Ligi 3. dönemi tamamlandı
NN Hayat ve Emeklilik’te Hayat Ligi 3. dönemi tamamlandı

NN Hayat ve Emeklilik’te Hayat Ligi 3. dönemi tamamlandı

NN Hayat ve Emeklilik’in acentelerini geliştirmek ve daha başarılı satışlar için motive etmek amacıyla 2016’da başlattığı Hayat Ligi’nde 2017 yılı üçüncü üç aylık dönemi sona erdi. Dönemi başarıyla tamamlayan acentelere Rahmi Koç Müzesi’nde “Finansal Mühendislik” eğitimi düzenlendi.

NN Hayat ve Emeklilik ’in yüksek hacimde hayat sigortası satışı yapan veya satış yapma potansiyeli olan acentelerini geliştirmek ve daha başarılı satışlar için motive etmek amacıyla 2016 yılında başlattığı ve 2017 yılında da devam eden Hayat Ligi’nde üçüncü üç aylık dönemi sona erdi. Bu dönemi başarıyla tamamlayıp, dördüncü üç aylık döneme geçmeye hak kazanmış acenteleri için NN Akademi tarafından 27 Ekim’de Rahmi Koç Müzesi’nde “Finansal Mühendislik” eğitimi düzenlendi. Bu eğitimle katılımcılar, ekonomik göstergelerin varlık fiyatlarına etkisi, piyasa dalgalanmaları, tarihte yaşanan krizler ve yaşanan ekonomik krizlerin yatırımcılar tarafından nasıl fırsata çevirebileceği ve yatırım tuzakları ile ilgili konular hakkında önemli bilgiler edindiler.

 

NN Akademi, Hayat Ligi’nin yeni döneminde de yarışacak acentelere yönelik farklı deneyimler kazandıran, keyifli ve bir o kadar da geliştirici eğitimlerini sürdürmeye devam edecek.