Image

“Elementer branş komisyon ödemelerini haftalık olarak yapıyor; kasko, konut gibi ürünlerde kampanyalarımızı uzatıyor, genişletiyoruz”

Tüm dünyada ve ülkemizde etkilerini hissettiğimiz koronavirüs (COVID-19) sürecinde, çalışanlarımızdan acentelerimize, müşterilerimizden tedarikçilerimize kadar elimizin değdiği her gruba yönelik destek paketleri oluşturduk.


Bu kapsamda acentelerimizin iş süreçlerinin devamlılığını sağlamak için ticari ve sosyal olmak üzere bir dizi eylem planı hayata geçirdik. Yüz yüze toplantılar, saha ziyaretleri yapamasak da mümkün olduğunca telefon, Skype vb. dijital olanakları tercih ediyor ve onları kesinlikle yalnız bırakmıyoruz. Bununla birlikte acentelerimizin süreçlerini hızlandıran, iş akışına destek olan ve şirketin tüm sistemlerine 7/24 kolaylıkla erişmesini mümkün kılan bir platform olarak hayata geçirdiğimiz MAPFRE Sigorta Acente Portalı’nı (MAP) aktif olarak kullanıyoruz. Buradaki düzenli iletişimle acentelerimizi sürekli destekliyoruz.

Destek paketi kapsamında örneğin Turkcell Akademi’nin tüm eğitimlerini acentelerimiz için ücretsiz sunuyoruz. Ayrıca elementer branş komisyon ödemelerini haftalık olarak yapıyor; kasko, konut gibi ürünlerde kampanyalarımızı uzatıyor, genişletiyoruz. Ek olarak acentelerimiz ve çalışanlarının araçlarını Genel Servislerde ücretsiz dezenfekte ediyoruz.

Bu dönemde dijital hizmetlerimizle ilgili çeşitlilik sağlıyor ve bu konuda hem acentelerimizi hem de müşterilerimizi bilgilendiriyoruz.

Oldukça pozitif dönüş alıyoruz. Tabii tüm paydaşlarımıza desteğimiz de bununla sınırlı kalmayacak, salgının yarattığı etkiyi birlikte aşmak için üzerinde sürekli çalışmaya ve birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.

Sürekli olarak acentelerimizle geri bildirim toplantıları yapıyor ve ihtiyaçlarını sorguluyoruz. Hem müşterilerimiz hem de acentelerimiz için yeni aksiyonlar konusunda çalışmaya devam ediyoruz.