Image

“Bireysel emeklilik şirketleri olarak sunduğumuz ürünlerin yapısında da ülkemizde uzun vadeli bir gelecek hayali kuruyoruz”

Bireysel Emeklilik sektöründe bir ürün ortaya koyulurken müşteriye ne kadar dokunulabilirse, o kadar başarılı olur.


Bunun için müşterilerin ihtiyaçlarını belirleyip, gelecek ile ilgili kaygılarını karşılayacak ürünleri tasarlarken maksimum ek fayda sağlayacağı hizmetler ile kaliteli bir yaşam döngüsü sunmak gerekir. Bireysel Emeklilik Sistemi uzun vadeli bir birikim aracı olup, ürünün faydası uzun süre sonra anlaşılır. Ancak değişen dönem, gelişen rekabetle artık hizmet şekli boyut değiştirdi. Müşteriye yaşam süresince dokunmak ve ek hizmetler ile zenginleştirilmiş ürünler sunmak, artan rekabette öne çıkmayı sağlarken asıl amacımız olan mutlu müşteri kitlesini oluşturmamızı sağlıyor. Biz de şirket olarak bu amaç için uğraşırken, sadece bireysel emeklilik sektöründe değil müşterilerimize hizmet verdiğimiz her alanda güvenle, şeffaflıkla ve hizmet kalitesi ile sektöründe ilk akla gelen, en çok tercih edilen şirketlerden biri olmayı hedefliyoruz. Bireysel emeklilik şirketleri olarak sunduğumuz ürünlerin yapısında da ülkemizde uzun vadeli bir gelecek hayali kuruyoruz ve bu amaçla müşterilerimizi tutundurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız bireylerin sisteme dahil olmasının ötesinde müşterilerin sistemde kalıcı olmasını sağlamak.

Halk Emeklilik olarak müşterilerimize fayda sağlayacak ek hizmetler vererek ürün kalitemizi arttırmaya kendimizi geliştirmeye ve müşteri memnuniyetimizi en üst seviyede tutmaya her geçen gün devam ediyoruz. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ürünlerimizi zenginleştirmeye, ihtiyaç duyabilecekleri zamanlarda da müşterilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Ürün kurgularımızı hayat sigortaları için sadece risk teminatı üzerine tasarlamayıp çeşitli ek fayda hizmetlerimiz ile müşterilerimizin günlük hayatının içinde yer almaya çalışıyoruz.

Hizmetlerimizi müşterilerimize özel Halkbank şubelerinden indirimli olarak satın alabilecekleri ürünler ile destekliyor; Halk Emeklilik ayrıcalığı ile ücretsiz olarak faydalanabilecekleri sağlık, konut-işyeri onarım dekorasyon, mali ve hukuki danışma hizmetleri sunuyoruz. Aynı çatı altında çalıştığımız Halk Sigorta ile el ele müşterilerimize “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası”nda %20 indirim sunuyoruz. “Çocuklarımız geleceğimiz” diyor, sadece müşterilerimize değil eğitim hayatının öneminin farkında olan müşterilerimize sunduğumuz hayat sigortası ürünümüzle çocuklarının eğitim hayatını da güvence altına alıyoruz. Eğitim hayatının dışında kariyer basamaklarında da ürünlerimiz ile müşterilerimizin yanında oluyor, çocuk-ergen psikolojisi, eğitim danışmanlığı hizmetleri çocuk ve büyük sağlığı danışma hattı ile müşterilerimize destek oluyoruz.